Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guță s-a ÎNSURAT! Manelistul a dus-o pe Cristina la Starea Civilă

Publicat:

Nicolae Guța s-a insurat, astazi, de dimineața, in localitatea Nicolești din județul Ialomița. Aleasa inimii lui, blondina Cristina, a stralucit in rochia purtata, fiind, spun sursele noastre, mai fericita ca niciodata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Culița Sterp i-a donat 10.000 euro lui Nicolae Guța pe TikTok! Cantarețul face bani de pe urma melodiilor lui: ”Din respect pentru el” / VIDEO

09:50, 13.04.2024 - Culița Sterp se numara printre donatorii de baza ai lui Nicolae Guța! Manelistul a platit aproximativ 10.000 euro pentru dedicații pe TikTok, dar nu regreta niciun ban! Culița Sterp a dezvaluit ca inclusiv el face bani de pe urma melodiilor lui Nicolae Guța, caci le canta destul de des!

Nicolae Guța, noi probleme dupa ultimul live de pe TikTok. Manelistul, amenințat de mai bine de o saptamana. Cine ii vrea raul: „Vor sa ajunga la bani”

11:15, 07.04.2024 - Dupa succesul rasunator de pe TikTok, se pare ca problemele se țin scai de Nicolae Guța. S-a trezit ca o parte din bani au fost furați de hackeri, a ajuns in vizorul celor de la FISC, iar de curand, s-a trezit cu mesaje de amenințare.

Xtra Night Show. Cum arata o zi din viața lui Nicolae Guța. Manelistul a spus ce face de la primele ore ale dimineții: "Ma duc și..." / VIDEO

00:30, 02.04.2024 - Invitat in platoul Xtra Night Show, Nicolae Guța a spus cum arata o zi din viața lui. Manelistul susține ca nu are vicii și ca iși petrece mare parte din timp gandindu-se la melodii, la versuri.

Xtra Night Show. Nicolae Guța, declarații despre relația cu soția lui, Cristina. Cei doi iși mai doresc un copil: "A trecut niște teste..." / VIDEO

00:20, 02.04.2024 - Nicolae Guța și soția lui, Cristina, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ 8 ani de zile. Cei doi au impreuna doi copii insa iși doresc sa devina parinți din nou. Ce declarații a facut manelistul despre actuala partenera de viața.

Nicolae Guța, luat in vizor de FISC, dupa succesul pe TikTok! Inspectorii ANAF fac verificari dupa ce manelistul ar fi primit donatii de aproape 200.000 de dolari prin aplicatie 

18:15, 01.04.2024 - Una calda, una rece pentru Nicolae Guța. Dupa succesul de care s-a bucurat dupa ce a facut live pe TikTok, manelistul a ajuns in vizorul celor de la FISC. Inspectorii ANAF fac verificari dupa ce cantarețul ar fi primit, prin aplicație, donatii de aproape 200.000 de dolari.

Xtra Night Show. Prima reacție a lui Nicolae Guța, dupa ce a batut recordul pe TikTok. Manelistul a incasat 180.000 de dolari: „O seara de neuitat” / VIDEO

22:20, 26.03.2024 - Care este prima reacție a lui Nicolae Guța, dupa ce a batut recordul pe TikTok. Manelistul a incasat din donații, in doar patru ore de live. Iata ce a marturisit cunoscutul cantareț, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Nicolae Guța, record pe Tiktok. Suma uriașa pe care a strans-o manelistul, dupa ultimul live

13:30, 25.03.2024 - Nicolae Guța a devenit viral și pe Tiktok, de curand. Ultimul live a fost, de departe, un real succes și i-a adus și o suma importanta in buzunare. Manelistul a dat și dedicații pentru fanii lui.

Nicolae Guța, atac dur la adresa Narcisei Balaban. Ce spune manelistul despre talentul fiul sau in muzica: „Trebuie sa iți asumi!”

11:26, 05.03.2024 - Dupa declarațiile facute de Narcisa Balaban, Nicolae Guța a ieșit la atac și i-a prezentat fostei sale iubite adevarul despre situația fiul lor in ceea ce privește cariera muzicala. Iata ce spune artistul despre talentul pe care il are Alberto in muzica!


Ce parere ai despre aceasta stire?