Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gruparea Boko Haram, dezvăluire. Ce s-a întâmplat cu 219 liceene răpite în aprilie

Publicat:

Boko Haram a negat joi încheierea unui acord de încetare a focului cu autoritatile nigeriene, pe care le acuza de minciuna, si a anuntat ca cele 219 liceene rapite la mijlocul lui aprilie la Chibok au fost maritate, potrivit unei înregistrari video obtinute vineri de AFP.

Armata si presedintia Nigeriei au anuntat, la mijlocul lui octombrie, incheierea unui acord de incetare a focului cu Boko Haram, incluzand, in special, eliberarea liceenelor rapite la Chibok.

Dar violentele nu au incetat dupa anuntul privind incetarea focului si noi rapiri au avut loc in nord-estul…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboiul din Orientul Mijlociu: Noi negocieri, la Cairo, vizand un acord de incetare a focului intre Israel și Hamas in timpul Ramadanului, pana la 10 aprilie

13:11, 08.04.2024 - Dupa ce duminica armata israeliana a anunțat retragerea parțiala din sudul Fașiei Gaza, la Cairo a inceput o noua runda de negocieri vizand ajungerea la un acord de incetare a focului in schimbul eliberarii ostaticilor israelieni rapiți de Hamas in atacul pe care l-a lansat la 7 octombrie anul trecut.…

Biden i-a cerut lui Netanyahu sa incheie urgent un acord pentru o incetare imediata a focului in Gaza: „Situația e inacceptabila”

21:41, 04.04.2024 - Presedintele SUA, Joe Biden, i-a cerut joi premierului israelian, Benjamin Netanyahu, sa „incheie fara intarziere un acord” pentru o „incetare imediata a focului” in Fasia Gaza, transmite Sky News.

Delegația Hamas a plecat de la negocierile din Cairo privind un acord de incetare a focului in Gaza

18:00, 07.03.2024 - Hamas a declarat ca delegația sa a parasit, joi, Cairo, in contextul negocierilor privind un acord de incetare a focului in Gaza, pe care mediatorii spera sa il obțina inainte de Ramadan, care incepe saptamana viitoare. Deocamdata nu s-a stabilit vreun ac

Hamas va negocia prin mediatori pana la incheierea unui acord

11:21, 06.03.2024 - Gruparea militanta palestiniana Hamas a afirmat miercuri, intr-un comunicat citat de Reuters, ca va continua sa negocieze prin intermediul mediatorilor pana cand va ajunge la un acord de incetare a focului cu israelienii.

Hamas: Niciun acord privind eliberarea ostaticilor fara o incetare a focului in Gaza

19:15, 03.03.2024 - Hamas nu va accepta un acord privind eliberarea ostaticilor fara ca Israelul sa accepte sa puna capat razboiului in Fasia Gaza, a relatat duminica CNN, citand "o sursa de rang inalt" din cadrul gruparii teroriste palestiniene.

Razboi in Gaza, ziua 148. Joe Biden spera la un acord de incetare a focului in perioada urmatoare

08:46, 02.03.2024 - Președintele SUA Joe Biden a spus ca spera ca pana la Ramadan sa se ajunga la un acord de incetare a focului in Gaza, scrie CNN. El a anunțat ca SUA vor incepe „foarte curand” sa lanseze din avion ajutoare alimentare pentru populația din Gaza. Biden a oferit o evaluare in ceea ce privește posibilitatea…

Biden și emirul din Qatar au discutat despre necesitatea unui acord de incetare a focului in Gaza

00:05, 01.03.2024 - Președintele american Joe Biden și emirul Tamim Bin Hamad Al-Thani al Qatarului au discutat despre „incidentul tragic și alarmant” din Gaza și despre necesitatea unui acord de incetare a focului a declarat joi Casa Alba.

Netanyahu a respins propunerile Hamas pentru realizarea unui acord de incetare a focului

22:00, 07.02.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a respins propunerile Hamas pentru realizarea unui acord de incetare a focului. Șeful cabinetului a mai spus ca „victoria totala” in Gaza este posibila in cateva luni, potrivit BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?