Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grigorie a plecat, Pacurar – pe cale sa vina!

Publicat:

„Am reziliat contractul pe cale amiabila” – a spus . Ii dorim succes in continuare” – a spus , director general la UTA.
La randul sau, ne-a declarat, in exclusivitate „Clubul nu a avut rabdare cu accidentarea mea pe care am suferit-o chiar inainte de startul campionatului. M-as bucura ca UTA sa promovaze, imi pare rau ca nu voi continua aici, chiar daca eu plec, suporterii si clubul merita sa aiba echipa in prima divizie”
Pe de alta parte, in aceste zile se lucreaza intens la aducerea de noi jucatori, cu profil de atac.…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Arad: Un șofer roman a fost oprit la frontiera pentru ca ascundea 12 migranți in cutii de lemn

12:10, 04.04.2024 - Un sofer roman de 21 de ani din Arad este cercetat penal dupa ce, in noaptea dintre 3 și 4 aprilie, a fost prins ca incerca sa scoata din tara 12 migranti din Sri Lanka. Acesta  i-a ascuns in cutii de lemn in care ar fi trebuit sa fie piese auto pentru a ajunge in Italia, conform Agerpres. 

„Am avut privilegiul de a invața de la celebrul și regretatul Gianni Versace”

08:16, 27.03.2024 - Cu o cariera de invidiat, cu suișuri și coborașuri, Catalin Botezatu, poate cel mai cunoscut creator roman de moda, vorbește cu drag de Arad, orașul in care revine cu placere de fiecare data.

Ultima ținta de pe lista unui „faimos vanator de naziști” este un batran de 99 de ani nascut la Arad, responsabil de moartea a 3.300 de deținuți

12:01, 15.02.2024 - Mai ramane un criminal de razboi și lista lui Efraim Zuroff va fi goala. Ultima lui ținta este un paznic de lagar in varsta de 99 de ani, nascut la Arad. „Oamenii fara conștiința traiesc adesea cel mai mult”, suspina vanatorul de naziști, in dialogul cu reporterul cotidianului olandez De Telegraaf.Efraim…

Presedintele comisiei de aparare din Senat: Nu va face niciun roman stagiu militar obligatoriu

19:50, 06.02.2024 - Proiectul de lege la care lucreaza Ministerul Apararii se refera la un stagiu militar voluntar șși prevede ca acesta poate fi facut de femei si barbati cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, pe o perioada de patru luni, au precizat șefii comisilor de aparare din Parlament.

Cum arata un fake news in urma cu o suta de ani. Istoric roman: „Au mințit poporul cu Napoleonul”

12:36, 04.02.2024 - O știre aparuta in urma cu o suta de ani a ramas și acum un mister. Un ziar al vremii relata ca o prințesa, urmașa a lui Napoleon Bonaparte, a murit de gripa in Arad. Un doctor in istorie explica, cu argumente, de ce totul este o minciuna.

A murit Iosif Lereter, primul fotbalist roman cu 300 de meciuri pe prima scena

17:25, 27.01.2024 - Fostul international roman Iosif Lereter a incetat din viata la varsta de 90 de ani, a anuntat, sambata, clubul de fotbal UTA Arad pe pagina sa de Facebook, conform Agerpres.''Ne luam ramas-bun de la unul din marii capitani ai Utei, unul din marii eroi dintr-o Generatie de Aur a Batranei Doamne:…

Cat platește statul pentru aducerea in țara a fugarilor. Gorghiu: „3 bilete de avion. La care se adauga costurile diurnei si ale cazarii ofiterilor de politie”

12:55, 20.01.2024 - Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a afirmat, sambata, 20 ianuarie, ca saptamana trecuta au fost adusi in tara 17 fugari si a detaliat care au fost costurile suportate de statul roman pentru acest proces.


Ce parere ai despre aceasta stire?