Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grigore şi Mariana, declaraţii INCENDIARE despre experienţa "Mireasă pentru fiul meu"

Publicat:

In urma cu un an, Mariana si Grigore au pornit in cautarea iubirii si au sperat sa isi gaseasca jumatatea. Nu regreta nicio secunda, pentru ca "Mireasa pentru fiul meu" le-a schimbat viata.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Boloș face declarații incendiare: Cu cat cumparam mai mult din piețe cu atat prețurile raman mari

15:30, 06.04.2024 - Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, spune ca prețurile din piețe au luat-o razna. Zilele trecute acesta a declarat ca a fost la piața și cu 500 de lei a cumparat extrem de puține lucruri.Ce s-a scumpit cel mai tare”Am fost in piața, merg des. Prețurile sunt destul de mari.

Mireasa. Capriciile iubirii. Mama Iulianei, acuzații grave la adresa lui Liviu. Femeia a facut declarații neașteptate: „Om fals!” / VIDEO

23:15, 26.03.2024 - Ediția din data de 26 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii. a adus tensiuni in casa! Mama Iulianei a facut acuzații grave la adresa lui Liviu. Iata ce declarații neașteptate a facut femeia cu privire la concurent!

Chefi la cuțite sezonul 13, dincolo de camerele de filmat. Declarații uimitoare facute de noii jurați. „In primele trei zile nu știu daca am dormit opt ore!”

17:00, 06.03.2024 - Chefi la cuțite vine la Antena 1 cu rețeta plina de surprize a celui de-al 13-lea sezon, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt cei patru jurați care au trait in platoul Chefi…

Mireasa. Tatal Laurei, declarații despre relația fiicei sale. Ce a spus tatal concurentei: „Totul depinde de...” / VIDEO

22:40, 21.02.2024 - In ediția din aceasta seara a emisiunii Mireasa, dupa ce intre Laura și Cristian a avut loc o discuție despre atitudinea distanta a concurentului, tatal tinerei a intrat in direct. Ce a avut de spus barbatul.

Descopera magia rochiei de mireasa la Iris Bridal Salon: OPEN DAYS 23-25 Februarie 2024!

14:35, 20.02.2024 - Pregatirile pentru nunta mult visata sunt in toi? Ești in cautarea rochiei perfecte care sa te faca sa stralucești in ziua cea mare? Atunci nu rata evenimentul OPEN DAYS organizat de Iris Bridal Salon, showroom-ul de vis din București, unde vei descoperi o gama vasta de rochii de mireasa, la prețuri…

Acces Direct. Soacra lui Cristi, declarații halucinante. Mariana il acuza pe ginerele ei ca a batut-o pe Victorița: „I-a spus ca eu am strans-o de gat” / VIDEO

18:41, 16.02.2024 - Soacra lui Cristi susține ca fiica ei, Victorița, care a plecat de acasa de duminica, ar fi fost batuta de barbat. Mariana spune ca astfel de episoade ar fi avut loc des și ca a vazut pe gatul femeii urme de violența.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, noi declarații despre desparțirea de Sergiu. De ce s-ar fi separat, de fapt, cei doi: „Degeaba simte doar unul...” 

13:45, 14.02.2024 - Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, a facut noi declarații despre desparțirea de Sergiu. Fosta concurenta a dezvaluit ca s-ar fi separat de partenerul ei de cand a plecat de la Mediaș și a spus, de ce s-ar fi produs, de fapt, ruptura dintre ei.

Exclusiv. Elena Lasconi, declaratii incendiare in cazul Bulevardului „Pardon”. „Ei incearca sa blocheze orice pentru ca sunt o voce la nivel national!”

10:40, 26.01.2024 - „Daca mai continua, o sa fac plangere penala și impotriva acestui inspector șef (de la ISC Argeș, n. red), n-am nicio problema. Adica daca el incalca legea, daca mi se pare un abuz” Cat va mai dura cu bulevardul? „Eu de unde sa știu? Daca mai vine unul de asta și mai gasește o chichița […]


Ce parere ai despre aceasta stire?