Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Greșelile comise de părinți atunci când vine vorba de siguranța copilului lor în mașină

Publicat:

Un studiu publicat de Journal of Pediatrics arata ca 95% din parinti fac cel putin o greseala semnificativa atunci când instaleaza scaunul copilului în masina. Totodata, 86% din parinti – majoritatea mame cu vârste cuprinse între 25 si 34 de ani – îl pozitioneaza incorect pe nou-nascut în scaunul auto, ceea ce creste considerabila sansele ca bebelusul sa sufere rani, chiar si în absenta unui accident, scrie adevarul.ro.

În opinia lui , al BeKid – unul dintre cele mai mari magazine online…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Roman arestat dupa ce a facut drifturi in oraș și poliția a descoperit ca avea 31 de amenzi de circulație neplatite, in Belgia

10:30, 16.04.2024 - In Ronse a fost prins un roman care avea 31 de amenzi restante, dupa ce a fost prins cand facea drifturi pe strazile orașului, scrie cotidianul belgian Nieuws Blad.Weekend-ul trecut, poliția din Ronse a primit sesizari despre o mașina condusa agresiv chiar in centrul orașului. Apelurile spuneau despre…

Jandarmii din Alba vor verifica respectarea prohibiției la pescuit. Ce amenzi risca cei ce incalca legea

08:31, 13.04.2024 - Jandarmii din Alba vor verifica respectarea prohibiției la pescuit. Ce amenzi risca cei ce incalca legea Jandarmii din Alba vor verifica respectarea prohibiției la pescuit. Reprezentanții instituției au atras atenția asupra faptului ca incepand cu data de 9 aprilie, a inceput prohibitia generala a pescuitului…

Reguli de construcție a ferestrelor pentru cei care stau la casa. Ce amenzi poți primi daca nu respecți legea

08:56, 30.03.2024 - Reguli de construcție a ferestrelor pentru cei care stau la casa. Ce amenzi poți primi daca nu respecți legea Reguli de construcție a ferestrelor pentru cei care stau la casa. Ce amenzi poți primi daca nu respecți legea Legislația in vigoare stabilește reguli clare cu privire la construcția ferestrelor…

Ce trebuie sa ai mereu in masina. Legea de care romanii uita mereu cand se urca la volan, pot lua amenzi mari

10:41, 18.03.2024 - Toți șoferii trebuie sa cunoasca aceasta lege, in caz contrar, risca amenzi foarte mari. Mulți conducatori auto uita de acest aspect, dar sunt obligați prin lege sa aiba asupra lor acest lucru. Ce amenzi risca? Detaliul minor care le poate aduce șoferilor amenzi mari Conducatorii auto sunt obligați…

Legea din Codul Rutier pe care cei mai mulți șoferi din Romania nu o știu. Ai voie sa parchezi mașina pe strada și pe trotuar in același timp?

14:55, 23.02.2024 - Atunci cand vine vorba de parcatul mașinii, mulți șoferi decid sa incalce legea din Codul Rutier, de cele mai multe ori motivand ca nu au locuri de parcare. Dar, deși motivația ar ptuea sas tea in picioare, in practica acest mot de a parca nu este admis. Așa ca,

Reguli noi pentru magazine și restaurante pentru reducerea risipei alimentare: Amenzi de pana la 20.000 de lei pentru cei care nu respecta legea

11:46, 22.02.2024 - Reguli noi pentru magazine și restaurante pentru reducerea risipei alimentare: Amenzi de pana la 20.000 de lei pentru cei care nu respecta legea Reguli noi pentru magazine și restaurante pentru reducerea risipei alimentare: Amenzi de pana la 20.000 de lei pentru cei care nu respecta legea Camera Deputaților…

Cod Rutier 2024. Ce amenzi usturatoare risca romanii care nu respecta o regula cu privire la transportul animalelor de companie

20:55, 13.02.2024 - Șoferii din Romania trebuie sa fie atenți la o noua reugla, in cazul in care intenționeaza sa transporte animale de companie in mațina. Codul Rutier din 2024 vine cu prevederi importante din acest punct de vedere. Nerespectarea lor poate duce la aplicarea unor amenzi usturatoare.

Concediu pentru copil 2024. Cate zile libere pot obține tații anul acesta

14:00, 01.02.2024 - Tații au dreptul la doua luni de zile de concediu paternal, pe parcursul primilor doi ani de viața ai copilului, sau trei ani, in cazul micuților cu dizabilitați.Pentru a putea fi eligibil pentru concediul paternal in Romania, tatal trebuie sa fie asigurat in sistemul public de asigurari sociale de…


Ce parere ai despre aceasta stire?