Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GRAV. Uniunea Europeană, DECISĂ să pregătească cele mai ASPRE sancţiuni împotriva Moscovei

Publicat:

Mai multe tari ale au anuntat vineri ca vor lua zilele urmatoare, posibil incepand de luni, masuri impotriva Rusiei, ca reactie la otravirea fostului spion rus pe pamant britanic, atribuita de catre Londra, Moscovei.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Belgia și Cehia vor ca UE sa dea noi sancțiuni impotriva influenței Rusiei in viitoarele alegeri europene

01:00, 18.04.2024 - Belgia si Cehia cer ca Uniunea Europeana sa adopte noi sanctiuni pentru a contracara influenta Rusiei in viitoarele alegeri europene, dupa ce mai multe tari au descoperit interferente timpurii, se arata intr-o scrisoare deschisa adresata conducerii UE, informeaza Reuters, potrivit agerpres.ro. Scrisoarea…

UE adopta alte sancțiuni impotriva Rusiei dupa doi ani de la declanșarea razboiului

15:41, 23.02.2024 - La doi ani de la declanșarea razboiului, Uniunea Europeana a adoptat alte sancțiuni impotriva Rusiei. Este cel de-al 13 pachet de sancțiuni care vizeaza masuri comerciale, de consolidare a apararii aeriene, de limitare in continuare a accesului Rusiei la tehnologia militara, la drone, de promovare a…

SUA anunța noi sancțiuni „majore” impotriva Rusiei: Sa raspunda pentru moartea lui Navalnii

22:50, 20.02.2024 - Statele Unite ale Americii vor adopta vineri o serie de „sanctiuni majore” impotriva Moscovei in urma decesului in inchisoare al opozantului rus Aleksei Navalnii, a anuntat marti Casa Alba, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

SUA vor adopta vineri „sanctiuni majore” impotriva Rusiei in urma morții lui Navalnii

20:25, 20.02.2024 - Statele Unite ale Americii vor adopta vineri o serie de„sanctiuni majore" impotriva Moscovei in urma morții in inchisoare al opozantului rus Aleksei Navalnii, a anuntat marti Casa Alba, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Statele din Uniunea Europeana vor discuta noi sanctiuni impotriva Rusiei, dupa moartea lui Navalnii

12:35, 19.02.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene sunt asteptate sa discute noi sanctiuni impotriva Moscovei pentru moartea de saptamana trecuta a lui Aleksei Navalnii, cel mai proeminent lider al opozitiei din Rusia.

Ministrul de Externe: Romania sustine adoptarea unui nou pachet de sanctiuni impotriva Rusiei

20:50, 18.02.2024 - Romania sustine adoptarea unui nou pachet de sanctiuni impotriva Rusiei, aplicat de catre Uniunea Europeana, a declarat, duminica, pentru AGERPRES , ministrul Afacerilor Externe, Luminita Odobescu. Sefa diplomatiei romane a participat, pana duminica, la Conferinta de Securitate de la Munchen, context…

Ungaria a blocat noul pachet de sancțiuni al UE impotriva Rusiei. Ce legatura are China cu decizia

18:25, 15.02.2024 - Ungaria a blocat aprobarea ultimului pachet de sancțiuni al Uniunii Europene impotriva Rusiei, din cauza prezenței companiilor chineze pe lista, potrivit Financial Times (FT), care a citat oficiali europeni, transmite kyivindependent.com.

Razboi in Ucraina, ziua 712. UE pregateste noi sanctiuni impotriva Rusiei, la doi ani de la inceputul razboiului

16:15, 05.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 711. Uniunea Europeana se pregateste sa impuna Rusiei un nou pachet de sanctiuni, inaintea implinirii a doi ani de la declansarea invaziei ruse care a declansat razboiul din Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?