Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grav accident de muncă la Satu Mare! Un muncitor a căzut în cap de pe o hală!

Publicat:

Un muncitor al firmei care demoleaza o fosta hala din Satu Mare a ajuns astazi in stare grava la spital dupa ce a suferit un grav accident de munca. , barbatul in varsta de 58 de ani a fost transportat mai intai la Spitalul Județean de Urgența Satu Mare, apoi transferat la Baia […] Post-ul Grav accident de munca la Satu Mare! Un muncitor a cazut in cap de pe o hala! apare prima data in Libertatea.ro .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Locuri de munca Constanta: Primaria Municipiului Mangalia angajeaza. Detalii si conditii

11:25, 12.04.2024 - Primaria Municipiului Mangalia angajeaza muncitor calificat treapta profesionala I instalator si muncitor necalificat treapta profesionala II, studii generale sau medii pentru muncitor necalificat treapta profesionala II; vechime in munca muncitor calificat treapta profesionala I instalator ndash; minim…

Motociclist, ranit dupa ce a cazut pe un bulevard din Timisoara

09:50, 27.03.2024 - Accident de motocicleta miercuri dimineata pe o artera din centrul Timisoarei. Un barbat a pierdut controlul pe Bvd. 16 Decembrie si s-a ranit dupa ce a cazut pe carosabil. Motociclistul in varsta de 30 de ani conducea pe bulevardul 16 Decembrie dinspre Iuliu Maniu inspre Tudor Vladimirescu iar la un…

Accident colectiv de munca la Campia Turzii? 12 persoane au fost intoxicate cu o substanța! S-a activat Planul Roșu de intervenție! (UPDATE 2)

14:11, 25.03.2024 - Un incident a avut loc la o societate din Campia Turzii care poate fi catalogat drept accident de munca. 12 persoane s-au intoxicat cu o substanța. La fața locului sunt mai multe echipaje de ambulanța, SMURD, poliția și pompierii. La nivelul dispeceratului Integrat ISU-SAJ a fost primita o solicitare…

Accident de munca pe un șantier din Prahova. Un muncitor a murit dupa ce a cazut de la opt metri inalțime

19:05, 14.03.2024 - Un accident de munca soldat cu moartea unui muncitor a avut loc joi, 14 martie, dupa orele pranzului pe un șantier dintre autostrazile A3 și A7, in județul Prahova. Conform informațiilor oferite de oficialii Poliției Județene Prahova, barbatul a cazut de la opt metri inalțime.

TRAGEDIE LA LOCUL DE MUNCA Muncitor decedat intr-un accident la locul de munca

11:55, 14.03.2024 - Este alarmant faptul ca astfel de incidente sunt ignorate sau mușamalizate, deși viața și siguranța angajaților sunt in joc The post TRAGEDIE LA LOCUL DE MUNCA Muncitor decedat intr-un accident la locul de munca first appeared on Informatia Zilei .

Un muncitor din Vrancea a murit dupa ce a cazut peste el o cutie cu panouri voltailce de 1.3 tone

11:35, 26.02.2024 -  Potrivit IPJ Vrancea, accidentul a avut loc, luni, in jurul orei 9.45. Politistii din Adjud au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca in municipiul Adjud un barbat, de 36 de ani, angajat al unei societati, a fost ranit grav de o cutie cu o incarcatura de aproximativ 1.300 de kilograme,…

Accident de munca la Teatrul German din Timișoara. Motivul pentru care o bucata de decor a cazut peste o actrița

14:05, 05.02.2024 - Incidentul de la Teatrul German din Timișoara, din seara de 4 februarie, s-a datorat unui mașinist care s-a impiedicat și in cadere a lovit un element de pe scena. Actrița Olga Diana Torok nu a fost ranita grav.

Accident de munca grav la Slatina, in curtea Companiei de Apa. Un tanar muncitor a fost strivit de brațul unei macarale

20:06, 03.02.2024 - Un accident de munca grav s-a produs sambata, 3 februarie 2024, in municipiul Slatina, din județul Olt. Un tanar muncitor care lucra la montarea unei macarale a fost grav ranit, murind la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?