Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Goțiu (USR) PROTESTEAZĂ: O bătaie de joc!

Publicat:

Modul in care majoritatea din Comisia juridica si din Biroul permanent al Senatului a tratat problema desemnarii celor doi candidati ai societatii civile in al Magistraturii (CSM) reprezinta o bataie de joc la adresa Constitutiei, societatii civile, , CSM-ului, ideii de legitimitate si, nu in ultimul rand, la adresa bunului-simt”, a declarat , potrivit unui comunicat al USR. 

Sursa citata arata ca ONG-urile solicita Biroului permanent al Senatului revocarea hotararii prin care s-a decis organizarea unei noi sesiuni de candidaturi…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tensiuni Iran-Israel: Iordania isi inchide spatiul aerian ca raspuns la situatia "periculoasa" din Orientul Mijlociu

23:40, 13.04.2024 -   Intr-un comunicat, Comisia de reglementare a aviatiei civile a precizat ca a decis "inchiderea temporara a spatiului aerian iordanian pentru toate aeronavele (...) incepand de sambata de la ora 20:00 GMT (23:00 ora locala si a Romaniei) pana la noi ordine".Aceasta decizie "va fi revizuita in mod regulat…

Bataie mare pe posturile de judecatori și procurori de la CSM: zece candidați pe un loc

09:25, 27.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) anunța ca pentru cele 75 de posturi de judecator si 42 de posturi de procuror se vor bate peste 1.100 de candidati, care indeplinesc conditiile de participare la concursul de admitere in magistratura. CSM precizeaza ca aceste locuri pot sa fie suplimentate in…

(video) Ședința CSM: Examinarea rezultatelor evaluarii candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

14:51, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda s-au regasit mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

11:05, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii a candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

10:50, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Un candidat la CSJ, care nu a promovat evaluarea, luat la intrebari de Consiliu

10:40, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

Cine a fost numit in funcția de membru al CSP din partea societații civile

11:30, 28.02.2024 - Mihail Sorbala a fost numit in funcția de membru al Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) din partea societații civile. O decizie in acest sens a fost aprobata miercuri, 28 februarie, in cadrul ședinței de Guvern. Acesta a fost numit in funcție pe un termen de șase ani. „Candidatura sa se propune…

(live) CSM, in ședința: Raportul Pre-Vetting pe Viorica Puica, pe agenda

09:55, 20.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a intrunit astazi, 20 februarie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 7 subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Viorica Puica.


Ce parere ai despre aceasta stire?