Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gorj: Accident cu două victime la Preajba

Publicat:

  Doi tineri, de 18, respectiv 21 de ani, au fost raniti in urma unui accident care a avut loc ieri la Preajba, localitate componenta a municipiului . Masina, condusa de baiatul de 18 ani, a ajuns intr-un stalp ... Post-ul Gorj: Accident cu doua victime la Preajba apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intre tragedie și comedie. Cu proprietarul in arest la domiciliu, mașina fostului prefect de Gorj a fost implicata intr-un accident (FOTO)

09:25, 07.04.2024 - Mașina lui Dan Ilie Morega a fost implicata intr-un accident. De data aceasta, insa, fostul prefect aflat in arest la domiciliu nu se mai afla la volan. Autoturismul a fost lovit in timp ce se afla in parcare.Mașina de lux a baronului de Gorj era parcata pe o strada din Targu-Jiu.

Accident grav cu șase victime, din care trei sunt copii, in Brasov. O mașina s-a izbit de un TIR

10:05, 25.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc pe o șosea din judetul Brasov. Sase persoane, din care trei sunt copii, au ajuns in stare grava la spital. Autoturismul in care se aflau a intrat in plin intr-un TIR staționat pe marginea drumului. 

Un tanar fara permis auto a facut accident in timp ce fugea de polițiști, in Targu Jiu

12:31, 18.03.2024 - Un tanar de 25 de ani fara permis a facut accident in timp ce era urmarit de polițiști in trafic, in Targu Jiu. Barbatul s-a oprit cu mașina intr-un parapet și a fost transportat la spital, anunța IPJ Gorj.

Stoina: A lovit mai mulți copaci și s-a rasturnat cu mașina

15:55, 10.03.2024 - Un tanar de 19 a ajuns ieri la spital in urma unui accident produs pe raza comunei Stoina, Gorj. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri, care au stabilit faptul ca in timp ce un tanar de 19 ani, ani, din comuna Stejari, conducea un autoturism, pe DN 6 B, din direcția Crușeț catre Stoina, ar…

Gorj: Copil ranit intr-un accident rutier la Scoarța

15:05, 03.03.2024 - Un copil de 13 ani a ajuns in acest weekend la spital, dupa ce a fost lovit de o mașina la Scoarța. Din primele verificari a reieșit ca un barbat, de 43 de ani, din Bengești, in timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Scoarța, dinspre Targu Carbunești catre Targu Jiu, a acroșat un pieton, de 13 ani,…

Accident grav in Polonia. O mașina a intrat in mulțime, ranind 17 persoane, inclusiv trei copii. Doua dintre victime sunt in stare critica

18:06, 01.03.2024 - Un accident grav a avut loc in orașul polonez Szczecin, unde o mașina a intrat in mulțime, ranind 17 persoane, inclusiv trei copii. Doua dintre victime sunt in stare critica, conform informațiilor furnizate de Poland-24.com.

Patru copii și o femeie, raniți intr-un accident. Mașina in care se aflau a derapat, lovind un copac

08:56, 12.02.2024 - O mașina in care se aflau o femeie și patru minori a fost implicata intr-un accident, in Gorj. Atat șoferița, cat și cei patru copii au avut nevoie de ingrijiri medicale. O femeie in varsta de 34 de ani, care conducea un autoturism pe DN 67B Carbunesti, si patru minori, pasageri in autovehicul, au fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?