Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gogoși pufoase din cartofi, după rețeta buncii. Deliciul perfect pentru o zi de post

Publicat:

a inceput pe 14 noiembrie, iar timp de 40 de zile, pana in noaptea zilei de 24 decembrie, trebuie sa fim mai atenți la ceea ce mancam. Daca nu stii ce sa mai gatesti de post, reteta de mai jos este o varianta excelenta atat ca și gustare, cat și la cina. Iata cum pregatești gogoși din cartofi: Ingrediente – 3 cartofi mari – 2 oua – 1 plic drojdie uscata – 1 ceapa alba – 2-3 linguri faina – ulei de masline extravirgin – piper – sare – o lamaie taiata felii Mod de preparare Curata de coaja ceapa si cartofii si rade-le folosind razatoarea cu zimti mari. Adauga amestecul intr-un…

Citeste articolul mai departe pe crazyradio.ro…  

Sursa articol: crazyradio.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:30, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:00, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…

Lava cake – rețeta delicioasa cu care nu dai greș

13:30, 11.02.2024 - Lava cake este un desert absolut minunat, indragit in lumea intreaga și este facut printr-o rețeța simpla, cu doar cateva ingrediente. Descopera rețeta originala de lava cake și alte lucruri interesante despre acest preparat delicios și elegant.Cine a inventat rețeta de lava cakeLava cake este un desert…

Prajitura Kinder felie de lapte. Cum prepari acasa deliciosul desert

14:36, 04.02.2024 - Ingrediente pentru blat:-         6 oua;-        150 grame faina;-        30 grame cacao;-        120 grame zahar;-        30 ml apa;-        10 grame zahar vanilat;-        1 praf de sare.Ingrediente pentru crema:-        400 ml smantana pentru frișca;-        100 ml lapte;-        120 grame ciocolata…

Omleta pufoasa cu branza! Rețeta unui mic dejun perfect

14:25, 01.02.2024 - Cei care vor sa pregateasca un mic dejun rapid și delicios pot opta pentru o omleta pufoasa cu branza.Ingrediente:- 3 oua- 50g branza (poți folosi branza de vaci, branza de capra, branza feta sau orice alt tip de branza pe care il preferi)- 2 lingurițe de unt sau ulei de masline- sare și piper dupa…


Ce parere ai despre aceasta stire?