Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Giulia Anghelecu are o fiică ce-i seamănă perfect! Uite cât de drăgălaşă e şi cât de mare a crescut

Publicat:

se poate considera o femeie împlinita, care are o cariera de succes, un sot iubitor si doi copii minunati. Artista se poate mândri ca are o fetita care-i seamana leit.

a lasat-o mai moale cu muzica si-si dedica tot timpul liber familiei. Artista petrece mult timp alaturi de cei doi copii ai sai.

De curând, aceasta si-a surprins prietenii virtuali cu un selfie în care apare împreuna cu fiica sa. Micuta a crescut vazând cu ochii si seamana perfect cu mama ei.

"Cu dintisorii la control",…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica lui Costel Corduneanu ii calca pe urme tatalui ei. Elisa face performanța in lumea gimnasticii. Ce se știe despre ceilalți doi copii ai interlopului

10:25, 16.04.2024 - Costel Corduneanu avea trei copii cu cea de-a treia soție. Liderul lumii interlope din Iași și Grațiela Cercel erau impreuna de 16 ani, iar fiica lor, Elisa, face performanța in lumea sportului. Daca tatal ei a fost campion la cadeți, fata lui s-a indreptat catre gimnastica ritmica de la o varsta frageda.

Caz șocant in Iași! O fetita in varsta de patru ani a cazut intr-un iaz. Micuța e in stare grava, la spital

23:05, 05.04.2024 - Caz șocant in Iași! O fetița in varsta de patru ani a ajuns in stare grava, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, dupa ce a cazut intr-un iaz. Potrivit informațiilor, micuța a fost resuscitata de medici, iar acum este in coma și lupta sa traiasca.

Un fost rapidist da detalii din aventura in Israel: „Inceputul meu a fost greu pentru ca nu ințelegeam ce-mi cere antrenorul. Acum știu perfect!”

11:46, 29.03.2024 - Antonio Sefer (23 de ani), mijlocașul lui Hapoel Beer-Sheva, a primit aprecieri din partea tehnicianului Elyaniv Barda, inaintea startului play-off-ului din Israel, și face o comparație intre Superliga și divizia de elita din Țara Sfanta: „Seamana, insa cred ca aici competiția este mai valoroasa. Sunt…

Cine este și cum arata tatal lui Andrei Banuța. Cantarețul seamana perfect cu parintele sau / FOTO

23:01, 28.03.2024 - Andrei Banuța este unul dintre artiștii de top ai Romaniei, iar datorita talentului muzical a ajuns sa fie apreciat de o comunitate impresionanta. Daca pe el il știu foarte multe persoane, puțini știu cine sunt parinții lui. Iata cum arata tatal artistului, dar și cat de bine seama cei doi!

Acces Direct. Mama Ionelei intervine in conflictul dintre fiica ei și fostul iubit. Bunica materna i-a crescut pe doi dintre copii

19:20, 22.03.2024 - Mama Ionelei i-a crescut pe cei trei copii ai fiicei inca de cand ei aveau doar cateva luni de viața. Acum, bunica materna spune ca iși dorește sa se ocupe in continuare și de cei doi copii mai mici, copii cu nevoi speciale, care ar putea ajunge in grija statului.

Prodanca. Punct și de la capat. Cat de mult s-a schimbat Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan. Cu cine seamana tanara: „E mai rau acum” / VIDEO

21:40, 16.03.2024 - In cadrul emisiunii de astazi „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, Rebecca Dumitrescu a vorbit despre ea. Iata cat de mult s-a schimbat fiica cea mare a impresarei din fotbalul romanesc, dar și cu cine seamana cel mai mult!

Una dintre fetițele din Iași spalate pe cap cu insecticid de mama lor a murit dupa o luna

17:11, 14.02.2024 - Fetița de patru ani, spalata pe cap de mama ei cu o substanța toxica, antiparazitara, pe 16 ianuarie, s-a stins din viața la Spitalul de Copii din Iași, dupa o luna de internare.„Dupa toate eforturile depuse de echipa de medici din ATI și Toxicologie, dupa aproximativ o luna de spitalizare, fetița intoxicata…


Ce parere ai despre aceasta stire?