Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gina de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a pierdut fecioria? Ce spune Alin despre noaptea de după eliminare pe care au petrecut-o la hotel

Publicat:

Gina si Alin au intrat in casa "Mireasa pentru fiul meu", in urma cu un an, insa nu au format niciun cuplu in competitie. Surpriza a venit astazi, dupa ce amandoi au fost eliminati sambata, cei doi s-au decis sa fie impreuna. Cum au petrecut prima noapte ca si cuplu, la hotel.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 9, 24 aprilie 2024. Reacția lui Cristian dupa ce Antonia a intrat in cursa de eliminare. Ce spune și mama ei

14:50, 24.04.2024 - Antonia are, din nou, stari proaste și nu se simte bine nici fizic, dar nici psihic. Episoadele de bulimie au aparut și, in urma incalcarii repetate a regulamentului Mireasa, a ajuns in cursa de eliminare.

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

Mireasa - Capriciile iubirii. Familia Cristinei a facut o vizita surpriza in platou! Concurenta, emoționata: „Chiar m-am suparat...” / VIDEO

23:50, 20.03.2024 - Moment emoționant in ediția de astazi a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii! Familia Cristinei a facut o vizita surpriza in platoul de televiziune. Concurenta s-a bucurat mult sa ii revada pe cei dragi. Iata cum a reacționat.

Eliminare surpriza la Survivor All Stars. A parasit competiția de la Pro TV dupa un duel neașteptat

08:25, 01.03.2024 - Echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate și in aceasta saptamana, motiv pentru care membrii sai au fost nevoiți sa nominalizeze doi concurenți pentru eliminare. Au adoptat o strategie neașteptata, prin care un coechipier a plecat acasa. Cine a pierdut duelul din ediția de joi, 29 februarie 2024.…

Mireasa. Direct din culise. Antonia, surpriza de proporții, in urma conflictului dintre ea și Andrada. Ce i-au trimis susținatorii / VIDEO

14:36, 08.02.2024 - Antonia a trecut prin momente tensionate, in ediția de aseara de la Capriciile iubirii, atunci cand a decis sa plece din platou. Astazi, concurenta s-a trezit cu o surpriza, la Mireasa. Direct din culise, atunci cand Raluca Preda i-a spus ca a primit un cadou din partea fanilor.

Power Couple Romania – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Ce cuplu se afla pe primul loc și cine sunt propuși spre eliminare

23:15, 07.02.2024 - Marea premiera Power Couple Romania – La bine și la greu a avut loc luni seara de la ora 20:30 pe Antena 1 și AntenaPlay. In cea de a treia ediție, telespectatorii au putut observa ce cuplu s-a situat pe ultimul loc la proba decisiva, dar și care cuplu a parasit marea competiție.

Mireasa, sezon 6. Gabriela, apariție surpriza pentru susținatorii ei. Cum s-a pozat alaturi de micuțul Tudor Gabriel

23:05, 28.01.2024 - Gabriela a publicat o noua fotografie in care apare alaturi de fiul sau. Cei care au susținut-o in cadrul sezonului 6 Mireasa au fost incantați sa vada cat de mult a crescut Tudor Gabriel.


Ce parere ai despre aceasta stire?