Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gimnastele care au făcut senzație la Românii au Talent s-au întors din Croaţia cu titlul de campioane mondiale

Publicat:

și Ștefania Oltean, cele doua adolescente care imbina dansul cu elemente de gimnastica, au facut senzație la "Romanii au Talent", dar și in Croația, de unde s-au intors in urma cu cateva zile cu titlul de campioane mondiale la acro dance.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Radu are 7 ani și a impresionat toata sala la Romanii au talent: „Cand te suna Metallica, ne dai și noua acces in spate la concerte”

21:35, 19.04.2024 - Radu Moldovan are 7 ani și a impresionat toata sala, inclusiv jurații Romanii au Talent, in ediția de vineri, 19 aprilie 2024, a show-ului difuzat de Pro TV. „Cand te suna Metallica, ne dai și noua acces in spate la concerte”, s-a exprimat Mihai Bobonete. Video Cine este Radu Moldovan, copilul de 7…

(video) Vlad Pinzari, la „Romanii au talent”: Tanarul artist care creeaza lucrari 3D in plastilina

12:55, 07.04.2024 - Vlad are 18 ani, este din Cozești, Republica Moldova, și creeaza lucrari 3D din plastilina. El modeleaza personaje din filme, personaje din jocuri si chiar oameni din viata reala, scrie protv.ro .

(video) Golden Buzz istoric la „Romanii au talent”. Ansamblul Hecenii din Singerei au convins-o pe Andra sa apese butonul auriu: „Va jur ca am piele de gaina”

12:00, 06.04.2024 - Un ansamblu de dansuri populare a primit Golden Buzz la Romanii au talent. Este vorba despre colectivul Hecenii din satul Heciul Nou, Singerei, care a convins-o pe Andra sa apese butonul auriu. „E pentru prima oara cand un dans popular m-a dus prin toate starile. M-am bucurat ca un copil mic vazand…

(video) Cu acordeonul in maini și dorul de parinți in suflet: Un elev de 14 ani din Moldova a impresionat juriul și publicul la „Romanii au talent”

12:25, 30.03.2024 - Adrian Bradu, un tanar de 14 ani din Republica Moldova, este un exemplu stralucit de pasiune și dedicare pentru muzica. In fiecare zi, calatorește 7 kilometri pentru a ajunge la cursurile de muzica, un efort care reflecta angajamentul sau profund, scrie protv.ro .

Tanara superba care l-a cucerit pe Mihai Bobonete. Momentul de belly dance a incins atmosfera la Romanii au talent 2024: „Sa nu sunati la 112!”

23:40, 15.03.2024 - Vineri, 15 martie 2024, s-a difuzat o noua ediție a emisiunii „Romanii au talent”, sezonul 14. Ca deobicei, cei patru jurați au fost impresionați de concurenții care au urcat pe scena. Bianca Constantin, o dansatoare de 22 de ani din Ploiești, a reușit sa-l cucereasca pe Mihai Bobonete. Juratul abia…

Momentul care a lasat-o masca pe Andra la Romanii au Talent: „Ramai terminat dupa un moment ca asta”

22:45, 08.03.2024 - „Ramai terminat dupa un moment ca asta”, s-a exprimat Andra in ediția de vineri, 8 martie 2024, de la Romanii au Talent. Jurata show-ului de la Pro TV a ramas uimita de un dans georgian tradițional prezentat pe scena de un grup de tineri. Mișcarile executate a determinat sala sa se ridice in picioare.…

Vedete la „Romanii au talent“. „Mugurașii de la Chindie“ și „dansatoarea cu pampers“ au facut senzație la ProTV VIDEO

17:15, 29.02.2024 - Grupul folcloric „Mugurași de la Chindie”, pregatiți de coregraful dambovițean Costel Ganga (34 de ani), a fost cireașa de pe tort la ultima ediție a emisiunii „Romanii au talent”. Micii dansatori au primit nota 10 din partea publicului și 4 de „DA” de la jurați.

„Romanii au talent” 2024. Dragoș Bucur a oferit Golden Buzz-ul cascadorului de 72 de ani Lae Dreghici

06:20, 24.02.2024 - Romanii au talent, o emisiune surprinzatoare plina de momente speciale, unde se scriu adevarate povești pentru ca fiecare concurrent care urca pe scena știe ca victoria ii poate schimba soarta, unii vin special pentru a obține faimosul Golden Buzz.


Ce parere ai despre aceasta stire?