Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gheorghe Zamfir se căsătorește din nou! Mireasa este cu 44 de ani mai tânără

Publicat:

Cel mai cunoscut naist din intreaga lume asteapta de cativa ani sa o duca la altar pe (30 de ani), solista de muzica populara care ii este alaturi din 2010. Evenimentul se doreste a avea loc chiar cand maestrul va implini 75 de ani, pe 6 aprilie 2016. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Artistul roman care a fost alungat din țara: „Pleci și nu te mai intorci. Altfel, Ceaușescu te omoara!”

17:30, 18.03.2024 - Gheorghe Zamfir este un interpret, compozitor și muzicolog, supranumit „regele naiului’, Acesta are o cariera de peste 55 de ani. Are la activ peste 190 de albume inregistrate și peste 120 milioane vandute. Din 2015, artistul este casatorit cu Nicoleta Beca, mai tanara decat el cu 44 de ani. In trecut,…

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Valentina in online, imediat cum a parasit competiția. Ce a avut de transmis

09:15, 17.02.2024 - Valentina a parasit casa Mireasa in urma votului publicului. Gala de pe 16 februarie a fost cea in care și-a aflat eliminarea. Dupa ce a parasit casa Mireasa, Valentina a venit cu un mesaj pentru cei care au susținut-o și incurajat-o.

Mireasa țepuita de manelistul Florin Salam: „A zis ca nu știe sa scrie, cand a fost de semnat contractul“ VIDEO

13:46, 09.02.2024 - Manelistul Florin Salam și-a petrecut ore bune in Targoviște, joi, 8 februarie 2024, cand a fost chemat la audieri intr-un dosar in care este acuzat de inșelaciune, dupa ce ar fi arvunit o nunta și nu s-a mai prezentat la petrecere.

Mireasa. Maria a izbucnit in lacrimi, dupa ce Iuliana a fost sunata de mama ei. Ce a emoționat-o atat de mult pe concurenta. ”Ține foarte mult la...” / VIDEO

20:20, 31.01.2024 - Ediția din aceasta seara a emisiunii Mireasa a inceput cu un moment emoționant. Iuliana a fost sunata de mama ei, iar discuția dintre cele doua a emoționat-o profund pe Maria. De ziua ei de naștere, concurenta a izbucnit in lacrimi și abia a mai reușit sa vorbeasca. Gabriela Cristea i-a pregatit o surpriza!

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Simona Gherghe: „Chinuitoare, cu dureri”. Prezentatoarea a intrat așa in live

19:05, 24.01.2024 - Chiar inainte de a intrat in platoul Mireasa, Simona Gherghe a dezvaluit pe rețelele sociale ca nu se simte prea bine. Prezentatoarea TV a depașit, insa, problemele pentru a fi alaturi de telespectatori și de noii concurenți.

Maria de la Mireasa, sezonul 7, se reprofileaza. Ce domeniu a ales partenera lui Antonio: „Doresc sa schimb ceva” / FOTO

11:05, 17.01.2024 - Maria de la Mireasa, seznoul 7, a luat o decizie de ultim moment. Fosta concurenta a publicat, de curand, pe pagina sa de Instagram un anunț despre schimbarile pe care vrea sa le faca in acest an. Iata la ce meserie s-a gandit iubita lui Antonio!

Mireasa sezonul 3. Blaze și Izabela, imagine induioșatoare alaturi de fiica lor. Cat de mult a crescut micuța

18:55, 06.01.2024 - Blaze a publicat o imagine induioșatoare pe contul de Instagram. Fostul concurent din sezonul 3 Mireasa s-a pozat intr-o ipostaza adorabila alaturi de soția lui, Izabela, și fiica lor. Aceștia au „topit” inimile susținatorilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?