Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gheorghe Turda este devastat de durere. Fratele său a murit

Publicat:

este devastat de moartea fratelui sau. . Barbatul avea probleme mari de sanatate si a murit in cursul zilei de marti, potrivit cancan.ro.

a fost primar in localitatea Sapanta.

a mai trecut printr-o drama in 2009, cand sotia sa, Elisabeta, s-a stins din viata, cedand in fata unei boli grave. Artistul a suferit enorm la momentul respectiv si si-a revenit cu greu din tragedie.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce scrie pe crucea lui Viorel Lis, pe care Oana o vinde. Gheorghe Turda, nascut in Sapanța, dezvaluie prețul incredibil: ”Opera de arta!” EXCLUSIV

18:25, 24.04.2024 - Oana Lis se afla din nou in impas financiar, astfel ca a scos la vanzare și ultimele lucruri din șifonier. Mai nou, vrea sa renunțe și la crucea lui Viorel Lis, realizata de varul lui Gheorghe Turda, la Sapanța, in urma cu 12 ani. Cum ea nu știe cați bani sa ceara, am aflat prețul […] The post Ce scrie…

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Artiștii din Romania il plang pe George Nicolescu, cantarețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breasla

13:00, 26.03.2024 - Lumea muzicii din Romania este in doliu, dupa ce George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb, a murit astazi, la 74 de ani. Cantarețul era apreciat atat de familie, cat și de colegii de breasla, care au numai cuvinte de lauda la adresa lui.

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Barbat retinut dupa ce si-a injunghiat fratele - Victima a murit la spital

16:10, 05.02.2024 - Un barbat din judetul Gorj a fost retinut dupa ce si-a injunghiat fratele, victima fiind transportata la spital cu rani grave. Ulterior, barbatul ranit a murit la unitatea medicala, potrivit news.roReprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj au anuntat ca scandalul dintre cei doi frati a…


Ce parere ai despre aceasta stire?