Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gest ŞOCANT, la numai 8 ani. Soluţia EXTREMĂ la care a recurs un copil pentru că nu a fost lăsat la serbare

Publicat:

Baiatul, elev in clasa intai, a sarit de la etajul unu al blocului in care locuieste pentru ca bunicul nu l-a lasat sa se duca la serbarea de sfarsit de an.

Copilul provine dintr-o familie saraca, iar parintii lui nu au avut bani sa participe la organizarea serbarii de la scoala. Pentru ca bunicul lui l-a inchis in casa, copilul a recurs la un gest disperat.

Din dorinta de a fi alaturi de colegii lui la scoala, copilul a sarit de la etajul unu al apartamentului in care locuieste cu ghiozdanul in spate. Un echipaj de medici de la SMURD a sosit de urgenta la fata locului. Baietelul

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum a supraviețuit in padure Radu Ayan, baiatul de 2 ani, disparut in Botoșani, la -5 grade Celsius, o noapte intreaga: ”Mi-a fost frica, m-am ascuns”

09:35, 20.03.2024 - Radu Ayan a devenit un miracol pentru locuitorii din Botoșani, dupa ce a supraviețuit in padure o noapte intreaga, la -5 grade. Baiețelul a facut declarații despre ceea ce s-a intamplat timp de 25 de ore, in care a fost dat disparut și cautat de sute de persoane.

Caz șocant in Buzau. O femeie a sarit de la etajul patru, din cauza ca era agresata de iubitul ei

14:15, 19.03.2024 - O femeie din Buzau a recurs la un gest extrem, dupa ce a fost agresata și incuiata in casa de catre iubitul ei. Aceasta a sarit de la etajul patru al blocului in care locuia. Oamenii legii au luat masuri in cazul barbatului din Buzau. iata in ce stare este femeia, dupa ce a recurs la gestul extrem.

Dani Oțil, impresionat de cazul lui Radu Ayan, baiatul disparut in Botoșani. Soacra prezentatorului locuiește tot in Tudora: ”E un miracol” / VIDEO

08:55, 19.03.2024 - Cazul baiețelului de 2 ani din Botoșani a ajuns in atenția tuturor și a uluit o țara intreaga, inclusiv pe Dani Oțil. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a aflat de ceea ce s-a intamplat de la soacra lui, care locuiește tot in Tudora. Iata ce parere are!

Violența extrema la Buzau - O femeie a sarit de la etajul patru pentru a scapa de concubinul agresor

18:05, 18.03.2024 - Un barbat a fost retinut pentru 24 de ore de politisti dupa ce si-ar fi amenintat si lovit concubina, o femeie in varsta de 42 de ani care, potrivit unei surse apropiata anchetei, ar fi sarit ulterior de la etajul 4 al blocului in care locuia pentru a scapa de agresor, noteaza Agerpres. Potrivit…

Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, baiatul de doi ani disparut din Botoșani. A sarit in apararea parinților: „Cei care iși dau cu parerea...”

17:15, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost cautat mai bine de 24 de ore de 200 de oameni, care s-au mobilizat in speranța ca baiatul va fi gasit in viața. Copilul se afla langa o manastire, iar ieri era supravegheat de bunica, in grija careia a ramas de cand familia lui a plecat in strainatate.

Radu Ayan a fost gasit! Baiețelul de 2 ani din Botoșani va fi transportat la spital

15:45, 18.03.2024 - Informații de ultim moment din Botoșani! Radu Ayan a fost gasit de autoritați, dupa 24 de ore in care a fost cautat de peste 200 de persoane. Baiatul a supraviețuit și urmeaza sa fie transportat la spital.

Incredibila poveste a unui baiat de 9 ani, lasat singur de mama sa timp de doi ani. A mers la școala in fiecare zi

22:26, 26.01.2024 - O mama din Franța a fost condamnata la 18 luni de inchisoare dupa ce un tribunal a constatat ca și-a lasat fiul de 9 ani singur intr-un apartament fara caldura constanta timp de doi ani.Intre 2020 și 2022, copilul a fost forțat sa traiasca dintr-un amestec de conserve, prajituri și roșii furate,…

Unde era mama copilului de cinci ani, care a cazut de la etajul 5, in Sibiu. Baiețelul a fost lasat singur acasa

14:25, 25.01.2024 - Au aparut informații șocante in cazul copilului cazut de la etajul 5 al unui bloc din Sibiu. In momentul in care s-a prabușit, copilul era singur acasa, iar multa lume se intreaba unde era mama lui. Baiețelul este in stare foarte grava la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?