Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Germania: Un avion militar s-a prăbușit lângă orașul Trier

Publicat:

Un avion de lupta F-16 apartinand fortelor aeriene americane s-a prabusit intr-o zona nelocuita in apropierea orasului Trier din Germania, transmite Reuters, care citeaza un purtator de cuvant al fortelor aeriene germane, transmite Agerpres .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

VIDEO. Un avion militar rusesc cu 15 persoane la bord s-a prabușit

13:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Ilusin Il-76 s-a prabusit marti la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare, au anuntat autoritatile ruse, relateaza Reuters. Avion militar rusesc s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timp ce decola pentru un zbor programat.…

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

Companiile aeriene testeaza toleranta consumatorilor pentru preturi mai mari la biletele de avion

11:10, 22.02.2024 - In incercarea de a-și majora profiturile in acest an, companiile aeriene din SUA și Europa vor incerca sa profite la maximum de boom-ul calatoriilor post-pandemie si sa contracareze costurile ridicate create de lipsa de avioane, susțin mai mulți investitori și directori intervievați de Reuters, scrie…

Germania si Ucraina au semnat un acord de securitate bilateral „istoric”, insotit de un ajutor militar de peste un miliard de euro

17:26, 16.02.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz si presedintele ucrainean Volodimir Zelenski au semnat vineri un acord bilateral de securitate intre statele lor, insotit de un nou pachet de ajutor militar, transmit AFP si Reuters.

Incident șocant in Mureș! O bucata dintr-un avion s-a prabușit langa un parc de copii / FOTO

18:06, 06.02.2024 - Incident șocant in Mureș, acolo unde o bucata dintr-un avion s-a prabușit langa un parc de copii, din satul Nazna, comuna Sancraiu de Mureș. Din fericire, in urma acestei intamplari nu au fost inregistrate victime și nici pagube materiale.

Reactia lui Vladimir Putin dupa ce avionul rus Iliusin Il-76 s-a prabusit langa granita cu Ucraina. „Este o crima”

03:00, 27.01.2024 - Avionul rusesc doborat. Vladimir Putin a declarat ca avionul militar rus care s-a prabusit miercuri in apropiere de granita cu Ucraina a fost doborat de apararea aeriana ucraineana, fie intentionat, fie din greseala, relateaza Reuters. Articolul Reactia lui Vladimir Putin dupa ce avionul rus Iliusin…


Ce parere ai despre aceasta stire?