Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GENIAL! Ce au primit, la plecare, câțiva tineri care au băut bere într-un cunoscut PUB! NEVESTELE VOR ÎNNEBUNI

Publicat:


Cați dintre noi citesc bonurile atunci cand pleaca dintr-un local? Clienții unui local cunoscut au facut asta, iar finalul a fost unul total neașteptat. Toți au ras in hohote.

Clienții fideli ai unui pub din Hunedoara sunt de-a dreptul cuceriți de modul in care patronul localului s-a gandit sa-i atraga la el in carciuma. La finalul oricarei comenzi, aceștia primesc pe bonul fiscal cate un mesaj care le starnește hohote de ras. Aceștia pastreaza „dovada” pentru a le o arata și prietenilor. Va invitam sa va delectați citindu-le, mai jos.

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amenințare pentru clienții Digi RCS RDS. Romanii au primit deja mail-uri de avertizare!

13:50, 21.04.2024 - Reprezentanții gigantului in telecomunicații au trebuit sa ia masuri drastice, dupa ce compania a primit mii de de plangeri din partea clienților care au cazut in capcana infractorilor!CITEȘTE AICI CUM AU RAMAS ROMANII FARA BANI!

Gest emoționant in poiana cu ghiocei. Ce au facut doi tineri fermecați de magia locului VIDEO

18:16, 11.03.2024 - Sute de turiști au ajuns la sfarșit de saptamana in poienile cu ghiocei din Munții Șureanu, aflate pe Platoul Vartoapelor din Hunedoara și in apropiere de Peștera Cioclovina. Pentru unii dintre ei, vizita a fost un moment de neuitat.

Ministerul Educației ia masuri dupa cazul copilului violat la școala: școlile au primit ultimatum pana la finalul lunii

17:15, 05.03.2024 - In școlile cu un numar ridicat de cazuri de violența inregistrate se va acorda sprijin de urgența pentru planificarea și desfașurarea unor masuri de prevenire și combatere a cazurilor de violența. Școlile identificate și masurile luate vor fi raportate la Ministerul Educației pana in 31 martie. Referitor…

[BREAKFAST] Tineri carați in spate de pompieri, in apa pana la glezne. „Nu au vrut sa iși ude papucii?”

12:45, 16.02.2024 - Fotografiile facute de ISU Hunedoara in Oraștie, in urma inundațiilor, au starnit dezbateri aprinse pe rețelele sociale.Mai multe gospodarii de la marginea orașului au fost inundate, așa ca oamenii au sunat la 112 sa ceara ajutor. Ajunși la fața locului, pompierii au vazut ca in curțile oamenilor apa…

Scene penibile la inundațiile din Hunedoara. Tineri carați de pompieri „sa nu iși ude papucii“ FOTO

09:50, 14.02.2024 - Ploile abundente de marți au produs inundații in Oraștiei, județul Hunedoara. Pompierii au fost mobilizați in ajutorul localnicilor, insa unele scene petrecute in timpul acțiunilor lor au starnit controverse.

Botosani: Fetita de 11 ani, determinata de niste tineri sa ia bunuri si bani din casa si sa le ofere lor

18:25, 09.02.2024 - Politistii din Botosani au deschis o ancheta penala in cazul unor tineri care ar fi determinat o fetita de 11 ani sa le ofere diferite sume de bani si bunuri de valoare, care erau sustrase de acasa, au anuntat, vineri, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ). Potrivit acestora, fata…

O femeie si trei tineri, retinuti de politisti dupa o bataie in parcarea unui mall din Deva

18:20, 01.02.2024 - O femeie de 38 de ani si trei tineri cu varstele cuprinse intre 18 si 29 de ani au fost retinuti de politisti dupa ce s-au luat la bataie cu alte persoane in parcarea unui mall din Deva, a informat joi Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara.


Ce parere ai despre aceasta stire?