Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gemenii care au cheltuit 20.000 de dolari pe operaţii estetice ca să arate ca Brad Pitt

Publicat:

Matt si sunt doi frati americani în vârsta de 21 de ani, care l-au admirat dintotdeauna pe . Asa cum se stie, imitatia este cea mai sincera forma de a-ti arata simpatia fata de cineva.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata Nicoleta Luciu fara pic de machiaj. Fosta vedeta TV are multe operații estetice

18:21, 12.04.2024 - Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor, dar continua sa fie destul de activa pe rețelele de socializare. Recent, fosta vedeta tv a postat un filmuleț in care le arata fanilor virtuali ca a apelat la o noua procedura la nivel facial. Mulți au fost surprinși sa vada cum arata, de fapt Nicoleta…

Dismorfia Snapchat: Oamenii au ajuns sa iși faca operații estetice pentru a arata ca in fotografiile filtrate

15:35, 17.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din Boston au descoperit o legatura intre utilizarea social media și procedurile cosmetice. Ca urmare a „culturii selfie”, utilizatorii dezvolta „dismorfia Snapchat” și cauta proceduri pentru a arata ca in imaginile filtrate cu ei inșiși, potrivit unui nou studiu.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv ar fi cheltuit cel putin 2 milioane de dolari pentru a demonstra vinovatia Simonei Halep

12:40, 12.03.2024 - Celebrul avocat american Howard Jacobs, care a aparat-o pe jucatoarea romana de tenis Simona Halep la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a sustinut, intr-un interviu publicat luni de Sports Illustrated, ca Agentia Internationala pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a cheltuit cel putin doua…

Perchezitii intr-un dosar in care un barbat e acuzat ca a mutilat zece persoane prin operații estetice

10:05, 12.03.2024 - Politistii din Constanta fac 15 perchezitii intr-un dosar in care un barbat este acuzat ca a facut interventii chirurgicale estetice in urma carora zece persoane ar fi fost mutilate. Prejudiciul in dosar este de aproape doua milioane de euro.


Ce parere ai despre aceasta stire?