Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gardienii au vazut ca aceasta tanara, care isi vizita iubitul in inchisoare, mergea SUSPECT. Cand au PERCHEZITIONAT-O au avut SURPRIZA vietii. Iata ce ascundea in…Ofitei: “Auzisem de asa ceva, dar nu credeam ca exista”

Publicat:

Distribuie Tweet Facebook E-mail O companie a creat un telefon special care poate fi ascuns in… rect. Modelul are doar 18 grame si dimensiunil putin mai mari decat ale degetului aratator al unui barbat de marime medie, scrie Go4it.

Deoarece contine foarte putine elemente metalice, telefonul poate trece nedetectat de scanerele corporale din aeroporturi si inchisori.
Modelul, numit Beat The Boss, costa 35 de euro. Cei care nu sunt certati cu legea pot folosi telefonul ca headset Bluetooth pentru dispozitive mai mari, precum smartphone-urile de mari dimensiuni sau tabletele.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul rețetei de cozonac al Gabrielei Cristea. Ce detaliu neștiut de gospodine a scos la iveala prezentatoarea TV

18:15, 26.03.2024 - Gabriela Cristea a scos la iveala secretul rețetei sale de cozonac. Detaliul pe care puține gospodine il știau pentru un aluat foarte bine dospit. Prezentatoarea TV a spus totul, fara ezitare in fața publicului.

Gabriela Cristea și-a dat soțul de gol. Ce obicei are Tavi Clonda. „Am inceput sa descopar lucruri. Am tot incercat sa remediez situația”

13:36, 27.02.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au casatorit in 2015 și au impreuna doua fete. Cei doi au acum familia pe care și-au dorit-o și o casnicie solida. Prezentatoarea TV a marturisit ca, dupa ce relația ei cu artistul a devenit mai serioasa, a descoperit cateva lucruri la el care nu ii erau pe plac. Vedeta…

Un barbat a ștrangulat stapanul unui caine labradoodle, pe care l-a furat

06:55, 21.02.2024 - Un barbat din Marea Britanie l-a ștrangulat pe stapanul unui caine labradoodle, pe care apoi l-a furat. Ian Connell, de 39 de ani, este judecat sub acuzația de ucidere a lui Donald Patience, gasit mort sub o plapuma in locuința sa din Greater Manchester. Poliția a fost chemata la casa lui Patience de…

Cum a reușit Gabriela Cristea sa renunțe la fumat. Prezentatoarea TV și-a impartașit secretul: ”Aproape un pachet pe zi”

13:55, 20.02.2024 - Gabriela Cristea a vorbit despre una dintre cele mai mari vicii ale sale, pe care a reușit sa il invinga. Prezentatoarea TV a renunțat la fumat in urma cu 15 ani, iar de atunci nu s-a mai atins de țigari. Iata cum a reușit și ce sfat le-a dat fanilor.

Spania: Transport de patru tone de cocaina, confiscat in Atlantic. Un marinar roman, arestat

05:50, 16.02.2024 - Poliția spaniola a anunțat joi ca a confiscat peste patru tone de cocaina de pe o barca in largul Insulelor Canare din Atlantic. Cei patru membri ai echipajului, printre care și un roman, au fost arestați, potrivit www.barrons.com . Barca cu motor semirigida care transporta cocaina din America de Sud…

Accident grav in Giurgiu. Trei oameni au fost raniți

19:20, 28.01.2024 -  Accidentul a avut loc duminica, pe soseaua Balanoaiei, unde doua autoturisme s-au ciocnit. In urma impactului, ambele masini au fost proiectate in afara carosabilului.”La fata locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detasamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospeciala de stingere, o ambulanta…

Scandalul vaccinurilor in Marea Britanie. AstraZeneca ar putea plati despagubiri de zeci de milioane : 81 de oameni au murit

10:20, 21.01.2024 - Compania farmaceutica AstraZeneca se confrunta cu plata unor despagubiri de 80 de milioane de lire sterline in urma morților din cauza vaccinului impotriva COVID-19, intr-un proces care poate sa devina unul dintre cele mai mari din domeniul compensațiilor medicale.


Ce parere ai despre aceasta stire?