Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gândurile unui pensionar

Publicat:

La aceasta rubrica am stat de vorba cu tineri, cu oameni mai in varsta, cu intelectuali, artisti, profesori, studenti, elevi, cercetatori, inventatori, agricultori. De la o saptamana la alta, „Sub ochii nostri” se bucura de tot mai mult interes, ceea ce ne bucura. Astazi, interlocultorul nostru este , pensionar din Bacau. De mai multe […] unui pensionar apare prima data in Deșteptarea- .

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cizmele western se bucura de un nou val de popularitate datorita albumului "Cowboy Carter" al lui Beyonce

08:25, 13.04.2024 - Cizmele western au un nou protector in Beyonce, vanzarile acestor produse de referinta pentru moda country crescand cu peste 20% la o saptamana dupa lansarea albumului ”Cowboy Carter” al superstarului muzicii, potrivit companiei de comportament de consum Circana, transmite CNBC.

Doua zodii care se vor bucura de reușite pe toate planurile in anul 2024. Vești excelente pentru nativi

12:06, 08.03.2024 - Doua zodii din horoscop vor avea parte de reușite pe toate planurile și se vor bucura de tot succesul la care au visat. Nativii vor avea doar motive de fericire, iar clipele pe care le vor trai le vor da multa incredere in ceea ce urmeaza! Iata despre ce zodii este vorba!

Cine este iubita lui Virgil Ianțu. La 53 de ani, prezentatorul TV se bucura de o relație foarte reușita

11:05, 21.02.2024 - Toata lumea il cunoaște pe Virgil Ianțu, insa nu mulți știu cine este iubita lui. La frumoasa varsta de 53 de ani, prezentatorul TV se bucura de o relație foarte reușita. Iata cine este și cum arata soția lui!

Ultimele zile la patinoar

14:05, 08.02.2024 - Ultimele zile din acest sezon la patinoarul din Cetatea Targu Mureș! Cu un program generos, patinoarul din Cetatea Targu-Mureș este deschis pana duminica, 11 februarie, intre orele 09:30 și 21:00, potrivit unui anunț facut de primaria Municipiului Targu Mureș. Bucura-te de mișcare in aer liber, indiferent…

Rasturnare de situatie in cazul lui Andrea Compagno. Anuntul lui Mihai Stoica: „M-as bucura sa ramana”

03:00, 03.02.2024 - Mihai Stoica a anunțat o rasturnare de situatie in cazul lui Andrea Compagno. Oficialul celor de la FCSB a vorbit despre situația atacantului italian. Chiar daca s-a scris ca este foarte aproape de plecarea de la FCSB, se pare ca Andrea Compagno nu a parasit echipa, iar perioada de mercato din majoritatea…

Cum a ajuns un pensionar sa fie amendat, pentru ca a cheltuit prea puțin la Lidl. Care ar fi fost motivul, de fapt

14:25, 02.02.2024 - Caz incredibil la un magazin Lidl! Un pensionar și-a facut mai multe cumparaturi din supermarket, iar mai apoi a ajuns sa fie amendat, din motivul ca ar fi cheltuit prea puțini bani! Iata care ar fi fost motivul, de fapt, al acestui gest șocant și cum putea evita sa fie sancționat.

Mihai Stoica si-a ales favorita in Dinamo – Rapid cu zambetul pe buze: „Bineinteles ca m-as bucura”

03:01, 26.01.2024 - Mihai Stoica si-a ales favorita in Dinamo – Rapid cu zambetul pe buze. Presedintele Consiliului de Administratie de la FCSB a prefatat derby-ul de sambata de pe Arena Nationala. Oficialul ros-albastrilor nu s-a ferit sa anunte ca s-ar bucura daca echipa pregatita de Zeljko Kopic se va impune. Motivul…


Ce parere ai despre aceasta stire?