Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GALERIE FOTO. Accident cumplit în Mamaia: o femeie spulberată de un șofer grăbit! Mașina, proiectată între un stâlp și gard!

Publicat:

Un accident cumplit a avut loc în urma cu puțin timp în orașul Constanța, o femeie fiind spulberata de un autoturism.

Mașina se deplasa pe bulevardul Mamaia când, ajunsa în dreptul hotelului Picadilly, a acroșat o femeie care se deplasa pe strada.

Femeia, în vârsta de aproximativ 50 de ani, din Navodari, a fost ucisa pe loc, iar autoturismul a fost proiectat, din cauza vitezei, între un stâlp de curent electric și un zid.

La fața locului a ajuns un echipaj al Ambulanței, dar medicii nu au putut decât sa constate decesul…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in județul Dambovița: Mașina izbita de un stalp, patru raniți intre care doua victime incarcerate

09:20, 19.03.2024 - Marți, patru persoane au suferit rani in urma unui accident in localitatea Butimanu din județul Dambovița. Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Dambovița, șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat intr-un stalp.  "Din primele date, un tanar de 20 de ani, in timp ce ar fi condus un…

Accident cumplit in Constanța! Un barbat de 59 de ani, angajatul unei firme de paza, a murit pe loc dupa ce s-a rasturnat cu masina / FOTO

08:31, 19.03.2024 - Un accident cumplit a avut loc, cu puțin timp in urma, in Constanța. Un sofer in varsta de 59 de ani, angajat al unei firme de paza, a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina pe DN2A, intre localitatile Curcea si Stupina, din judetul Constanta.

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui! Un mort și trei raniți dupa ce o mașina s-a rasturnat

17:25, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona lcoalitații Lehliu Gara, din județul Calarași.

Șofer la spital dupa ce a intrat cu mașina intr-un stalp, la Timișoara. Alte doua persoane au fost ranite

22:00, 13.03.2024 - Accident de circulație cu trei raniți, miercuri seara, la Timișoara. Trei persoane au ajuns la spital, inclusiv șoferul autoturismului cu care a intrat intr-un stalp. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".

Știri Constanta: Șoferul care s-a rasturnat cu masina pe DN2A in apropiere de Stupina, arestat preventiv (GALERIE FOTO+VIDEO)

20:50, 27.01.2024 - Soferul implicat intr un accident rutier pe D.N. 2A, in afara localitatii Stupina in urma cu cateva zile a ajuns dupa gratii. Potrivit IPJ Constanta, la data de 24 ianuarie a.c., in jurul orei 22.45, politistii din cadrul Serviciului Siguranta Rutiera au fost sesizati cu privire la faptul ca pe D.N.…

Accident rutier, la Stanești: Șoferul, cu alcoolemie de 0,73 mg/l , s-a rasturnat cu mașina! O femeie de 34 ani, ranita, transportata la spital

22:21, 20.01.2024 - La data de 20 ianuarie a.c , politiștii din Balcești au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier in localitatea Stanești, soldat cu victime. Din verificarile preliminare efectuate, s-a stabilit ca, un barbat de 36 de ani, din localitatea Stanești, in timp ce conducea un autoturism…

Accident cumplit in Maramureș. O tanara de 21 de ani a murit, dupa ce un șofer beat a intrat cu mașina intr-un stalp / FOTO

09:36, 08.01.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs, luni dimineața, intr-o localitate din Maramureș. O tanara de 21 de ani s-a stins din viața, dupa ce un șofer beat a intrat cu mașina intr-un stalp. Impactul a fost devastator, iar victima a fost declarata decedata. Medicii nu i-au mai putut salva viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?