Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gafă a șefei ISJ Gorj - A vorbit într-o emisiune despre o școală închisă de șapte ani

Publicat:

Șefa Inspectoratului Școlar Județean Gorj a declarat, intr-o emisiune, la un post local de televiziune, ca școala cu cei mai puțini elevi din județ este , o localitate din comuna Padeș, despre care autoritațile locale spun ca a fost inchisa in 2012, potrivit Mediafax.

Șefa ISJ Gorj, , a declarat, luni, in ziua deschiderii anului școlar, intr-o emisiune la un post local de televiziune, ca in județ funcționeaza o școala in care invața mai puțin de opt elevi.

„La Cerna Sat sunt mai puțini, acolo sunt sub…opt. Grija noastra este aceeași, chiar daca este un…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care Diana Șucu a renunțat la televiziune dupa ce s-a casatorit cu acționarul majoritar de la Rapid București

12:40, 17.04.2024 - Diana Șucu, in varsta de 50 de ani, soția actionarului majoritar de la Rapid București, a vorbit despre viața de familie, dar și despre perioada in care a decis sa renunte la televiziune, pentru a deveni antreprenor. Diana a dezvaluit cum arata o zi obișnuita din viața ei ei și ce amintire are din perioada…

Primele declarații ale elevului injunghiat la o școala din București. Adolescentul a vorbit despre atacator: "Nu-l cunosc, mi-a dat un pumn ..."

19:20, 05.04.2024 - In cursul zilei de azi, elevul de clasa a X-a care a fost injunghiat de un alt tanar in curtea unui liceu din Capitala, a facut primele declarații despre incident. Ce a declarat adolescentul in ziua in care a fost externat din spital.

Cați bani cere Oana Zavoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Nu știu daca ii mai da cineva vreodata”

11:35, 28.03.2024 - Oana Zavoranu apare destul de rar in ultima perioada in emisiuni, iar Cristi Brancu a dezvaluit care este motivul. Actrița cere o suma colosala pentru a aparea pe micul ecran.Sunt rare momentele in care Oana Zavoranu mai apare in emisiunile de televiziune, deși fanii sai și-ar dori sa o vada mai des.…

Sapunaru a vorbit despre naționala și a avut un discurs manifest despre UEFA: „Vi se pare normal?”

18:25, 22.03.2024 - Cristi Sapunaru, capitanul Rapidului, a participat la un eveniment la Școala de Fotbal Rapid, unde o echipa de formata din copii aflați in grija SOS Satele Copiilor a disputat un meci cu juniorii Rapidului. Sapunaru a vorbit despre echipa naționala, inainte de meciul amical cu Irlanda de Nord, și a…

Romanul dintr-un sat pustiu, complet rupt de lume. „Am ramas sa am grija de biserica și de școala“ VIDEO

23:15, 18.03.2024 - Satul Almașel din Hunedoara a ramas aproape pustiu și izolat in Munții Metaliferi din cauza drumurilor rele. Aici a ramas Iosif, un localnic de 85 de ani, care are grija de zestrea așezarii: fosta școala și biserica satului.

Zelenski a vorbit cu Macron despre „nevoile Ucrainei in materie de arme si munitii”

18:25, 10.02.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelensky a declarat, sambata, ca a discutat la telefon cu omologul sau francez Emmanuel Macron despre situatia de pe front si „nevoile Ucrainei” in materie de arme si munitii, multumind Frantei pentru „sprijinul sau neclintit”, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Transfer bomba in televiziune! O supervedeta a semnat, in secret, cu Antena Stars! Cine este frumoasa prezentatoare care va avea in curand emisiune

13:25, 06.02.2024 - Antena Stars este pusa pe schimbari mari. Dupa ce au semnat, in mare secret, cu Geanina Ilieș pentru a prezenta Știrile Antena Stars, acum, postul TV a mai facut o „achiziție”. Ce emisiune va prezenta și de cand o vor vedea telespectatorii pe micile ecrane.


Ce parere ai despre aceasta stire?