Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Găești: Accident mortal pe DN 7. O bătrână, spulberată de un TIR

Publicat:

Un accident mortal a avut loc in astazi pe DN 7 in  orașul Gaești. O batrana de 78 de ani a fost lovita de un TIR, condus de un sofer bulgar, chiar in intersectia catre duce catre Autostrada. Soferul nu a fost atent si a lovit-o cand aceasta trecea strada. Femeia nu a mai putut fi […] Post-ul Gaești: Accident mortal pe DN 7. O batrana, spulberata de un TIR apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal, in Dambovița! O femeie și-a pierdut viața dupa ce a fost spulberata de un TIR

16:50, 29.03.2024 - Un accident mortal a avut loc, vineri dupa-amiaza, pe raza orașului Gaești, la intersecția DN 7 cu DN 61. O femeie de 66 de ani, din localitate, și-a pierdut viața dupa ce a fost spulberata de un TIR. La volanul ansamblului de vehicule se afla un barbat din județul Valcea, in varsta de 62 de ani. Polițiștii…

UPDATE: Accident rutier mortal pe autostrada A 2 Bucuresti-Constanta!

16:56, 16.03.2024 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe autostrada A 2 Bucuresti Constanta, la kilometrul 61, in zona localitatiiLehliu Gara, judetul Calarasi, conducatorul unui autoturism a pierdut controluldirectiei si s a rasturnat in afara carosabilului.In urma impactului…

Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR

08:10, 08.03.2024 - Un accident grav s-a produs joi seara pe DN 19E, in Bihor. Șoferul unui autoturism a intrat in stop cardio respirator, dupa ce mașina pe... The post Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

(video 18+) Accident tragic langa Corlateni: Un bicilist, lovit mortal de un automobil. Șoferul era beat

10:55, 03.03.2024 - Un accident tragic s-a produs aseara pe traseul M-5, langa localitatea Corlateni. Un bicilist de 56 de ani a fost lovit mortal de un automobil de model Daewoo. Potrivit poliției, in momentul impactului șoferul se afla in stare de ebrietate.

Șoferul care a provocat un accident mortal in Dumbrava, reținut de polițiști. Avea permisul suspendat

20:36, 13.02.2024 - Barbatul in varsta de 38 de ani care a intrat pe contrasens și a provocat un accident mortal in apropiere de localitatea clujeana Dumbrava avea permisul de conducere suspendat de mai bine de o luna.

Constanta: Accident rutier mortal pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Hornbach! Un tanar a murit (GALERIER FOTO+VIDEO)

07:55, 04.02.2024 - Un cumplit accident rutier a avut lco in aceasta dimineata pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanta. Din primele informatii soferul unui autoturism Volkswagen inmatriculat in judetul Ialomita, care circula catre podul IPMC a pierdut controlul autoturismului in sensul giratoriu de la intersectia…

Accident mortal pe autostrada, azi noapte, la ieșirea din țara, la Nadlac

10:05, 28.01.2024 - Un accident mortal a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, pe autostrada A1, in zona Nadlac, la ieșirea din țara. DRDP Timișoara a... The post Accident mortal pe autostrada, azi noapte, la ieșirea din țara, la Nadlac appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?