Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gadgetul care poate schimba felul cum mananci (Video)

Publicat:

Gadgeturile sunt folosite din ce in ce mai mult pentru a monitoriza starea de sanatate a utilizatorilor. Un nou dispozitiv aflat in faza de proiect urmareste felul in care mancam.

BitBite se poate introduce in ureche si are capacitatea de a asculta sunetul produs de cineva atunci cand mesteca, informeaza .

El se conecteaza la smartphone prin Bluetooth, trimitand catre acesta, printr-o aplicatie speciala, informatii referitoare la starea de sanatate a purtatorului.

Micutul gadget foloseste mai multi senzori si chiar un microfon pentru a capta sunetele…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Informații de ultima ora despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate apariții din showbiz, Naomy: "Se lupta..." / VIDEO

19:30, 16.04.2024 - Informații de ultima ora despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate apariții din showbiz. Naomy se afla in coma, intr-o clinica din strainatate. Apropiații au facut dezvaluiri, in exclusivitate la Știrile Antena Stars, despre starea de sanatate a acesteia.

Care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital. Cum se simte acum soția lui Petrica: „Suntem…” / FOTO

15:35, 31.03.2024 - In urma cu cateva zile, Ela de la Mireasa, sezonul 4, s-a confruntat cu probleme de sanatate, astfel ca a ajuns de urgența la spital. Iata care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital, dar și cum se simte acum soția lui Petrica!

Cum terapia iți poate transforma starea emoționala

09:30, 29.03.2024 - In viața noastra cotidiana, suntem adesea puși in fața provocarilor care ne pot afecta starea emoționala și sanatatea mintala. Depresia, anxietatea, traumele emoționale și alte dificultați pot fi situații peste care nu putem trece pentru a avea o viața echilibrata și implinita. In aceste momente, este…

Nicu Covaci, operat de urgenta pe creier! Care este starea de sanatate a liderului trupei Phoenix

16:45, 22.03.2024 - Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix , a fost operat, in urma cu putin timp, de urgenta pe creier, la Spitalul Judetean din Timisoara! Iata care este starea de sanatate a liderului trupei Phoenix!

Cum a alimentat absența publica a prințesei de Wales teorii ale conspirației despre starea ei de sanatate

15:45, 20.03.2024 - Dispariția publica a lui Kate Middleton, prințesa de Wales, preț de doua luni, dupa ce a suferit o operație abdominabila nespecificata, a alimentat o seama de zvonuri și chiar teorii ale conspirației privind starea de sanatate a acesteia.

„Bilet de trimitere pentru servicii medicale clinice…”

10:05, 02.03.2024 - „Bilet de trimitere pentru servicii medicale clinice/ Bilet de internare utilizat in sistemul de asigurari sociale de sanatate” Așa scrie pe biletul parafat de medicul meu de familie. L-am folosit miercuri, 28.02.2024, la ora 21, cand am avut o stare de hipertensiune, dar credeam ca ar fi ceva mai grav.…

Cum a ales sa moara omul care a liberalizat canabisul in Olanda

07:10, 11.02.2024 - Fostul premier olandez Dries van Agt, cel care a liberalizat canabisul in țara lalelelor, a ales sa moara prin eutanasie alaturi de soția sa. Cei doi aveau 93 de ani, iar in ultima vreme au avut probleme grave de sanatate. Dries van Agt și soția sa Eugenie au murit „ținandu-se de mana”, dupa ce au ales…

Dana Roba, infectata cu norovirus. Care este starea de sanatate a make-up artistei: „Nu sunt bine!” / VIDEO

11:50, 31.01.2024 - Dana Roba a fost infectata cu norovirus. Make-up artista se confrunta cu probleme de sanatate și trece prin momente foarte grele. Iata care este starea de sanatate a vedetei, dar și ce mesaj le-a transmis fanilor ei de pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?