Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriela Spanic a pozat complet dezbrăcată, la 45 de ani! Diva telenovelelor arată incredibil! Imagini incendiare! - FOTO

Publicat:

, una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele, a pozat nud, la varsta de 45 de ani. Artista a spus ca a dorit sa celebreze in acest fel implinirea a peste trei decenii de cariera, cu certitudinea ca „se simte implinita din toate punctele de vedere”.  

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Adelina Pestrițu in metrou. Cum s-a pozat in transportul in comun: „Faima nu te poate opri sa faci lucruri normale”

17:15, 23.04.2024 - Adelina Pestrițu a circulat cu metroul și a publicat pe rețelele sociale o fotografie realizata in timpul calatoriei. Dupa multele imagini realizate in mașini și destinații de lux, fotografia din transportul in comun a atras atenția oamenilor.

Imagini halucinante cu mașina in care a murit Madalin, baiatul din Olt. A fost distrusa complet și au ramas doar fiare / FOTO

10:10, 23.04.2024 - Madalin a murit in condiții ingrozitoare, iar acest lucru il confirma și imaginile ingrozitoare cu mașina lui, dupa tragedie. Dintr-o mașina noua și frumoasa, aceasta s-a transformat intr-un morman de fiare și a fost distrusa complet. Din acel loc a fost extras trupul neinsuflețit al lui Madalin.

Art Safari a deschis Muzeul Secret! Primele imagini și programul complet al noului sezon FOTO

15:15, 07.03.2024 - Art Safari, cel mai mare organizator de expoziții de arta din Europa de Est, da startul unui nou sezon din 8 martie, la Palatul Dacia-Romania de pe Lipscani. Art Safari dezvaluie Muzeul secret, comoara bine ascunsa a artei romanești, cu 100 de capodopere de Tonitza, Grigorescu, Luchian și Pallady.

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.


Ce parere ai despre aceasta stire?