Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriela Cristea se va căsatori în curând cu Tavi Clonda. Ultimele detalii despre marele eveniment

Publicat:

In doar cateva zile si isi vor unii destinele in fata lui Dumnezeu. Pe 24 august cei doi vor deveni sot si sotie. Evenimentul va fi unul destul de restrans, la care vor participa cativa prieteni si familia. Petrecerea va avea loc in gradina casei din Corbeanca.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Cristea, revoltata dupa ce a aflat ce i-a facut educatoarea fiicei sale la gradinița: „Nu știam de ce un copil vesel devenise introvertit”

15:40, 09.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit recent prin ce abuz emoțional a trecut fiica ei cea mica, Iris, la gradinița. Educatoarea a avut un comportament neadecvat fața de micuța, iar prezentatoarea TV a aflat dupa mult timp despre situație.Pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a dezvaluit recent ca fiica…

Tavi Clonda i-a umblat in telefon soției sale pe ascuns. Care a fost reacția Gabrielei Cristea cand a aflat: „Hai sa vi-l parasc”

12:55, 26.03.2024 - Gabriela Cristea le-a povestit oamenilor din mediul online despre gestul neașteptat al soțului sau. Tavi Clonda a umblat in telefonul prezentatoarei TV, pe ascuns, cu un motiv intemeiat. Reacția vedetei a fost pe masura așteptarilor.

Andra a apelat la nutriționist ca sa slabeasca. Cantareața, care are 10 kilograme in plus, a spus motivul: „Corpul iți da semne”

13:40, 07.03.2024 - ​​Andra a anunțat pe rețelele de socializare ca a apelat la specialiști in nutriție ca sa slabeasca. Decizia cantareței vine dupa ce de curand, in emisiunea „Romanii au talent” de la Pro TV, unde ea e jurat, a dezvaluit ca are 10 kilograme mai mult decat ar fi trebuit sa aiba la inalțimea ei. In varsta…

Dupa ce a devenit tata și s-a casatorit civil, Dony se pregatește de cununia religioasa. Cantarețul, detalii despre marele eveniment / VIDEO

23:00, 02.03.2024 - Cantarețul Dony a devenit tata anul trecut și tot anul trecut s-a casatorit civil și cu mama fiului sau. Cantarețul ne vorbește despre cum e sa fie parinte, cum s-a schimbat viața sa, dar și cand au planuit botezul și cununia religioasa. Detalii exclusive despre marele evenimente din viața sa.

Gabriela Cristea și-a dat soțul de gol. Ce obicei are Tavi Clonda. „Am inceput sa descopar lucruri. Am tot incercat sa remediez situația”

13:36, 27.02.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au casatorit in 2015 și au impreuna doua fete. Cei doi au acum familia pe care și-au dorit-o și o casnicie solida. Prezentatoarea TV a marturisit ca, dupa ce relația ei cu artistul a devenit mai serioasa, a descoperit cateva lucruri la el care nu ii erau pe plac. Vedeta…

Anunțul facut de Gabriela Cristea dupa 8 ani de casnicie cu Tavi Clonda. „Cei care inșala o fac doar așa, pentru o placere de moment”

13:45, 10.02.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt casatoriti din 2015 și au impreuna doua fete. Casnicia lor a fost una discreta, dar nu lipsita de probleme. Activi in mediul online, cei doi nu au ezitat sa dezbata cu fanii chiar și probleme din relația de cuplu. De data asta, prezentatoarea TV a abordat un subiect…

De ce refuza Gabriela Cristea sa stranga bani și sa le lase avere celor doua fiice pe care le are cu Tavi Clonda

17:20, 09.02.2024 - Gabriela Cristea este deschisa cu urmaritorii ei, așa ca recent a vorbit despre un subiect care a starnit interesul in mediul online. Ea a explicat de ce refuza sa stranga banii pentru „zile negre” sau drept moștenire pentru fiicele sale. Iata ce a declarat!

Neatza cu Razvan și Dani. Lino Golden și Delia, detalii despre nunta. Cum va arata marele eveniment din viața lor / VIDEO

14:20, 01.02.2024 - Lino Golden și Delia au venit in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani și au oferit detalii despre nunta lor, dar și despre cum a ales artistul inelul de logodna pentru iubita lui. Iata cum va arata marele eveniment din viața celor doi indragostiți!


Ce parere ai despre aceasta stire?