Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriela Cristea povesteşte, cu ochii în lacrimi, cât de greu i-a fost să facă copii: "Plângeam în hohote şi el nu mai ştia ce să îmi facă"

Publicat:

Ajunsa la varsta de 44 de ani, se declara o femeie implinita din toate punctele de vedere. Are un sot iubitor si doua fiice care i-au schimbat complet viata. Ei bine, pana aici a fost o cale lunga si grea!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Activista care a ajutat mii de copii cere ajutor acum pentru fiul sau. „Nu ma pot uita in ochii copilului meu și sa ii spun ca nu mai pot”

15:40, 04.03.2024 - O activista renumita in județul Dambovița pentru activitatea ei caritabila, Nicoleta Ionița, are acum nevoie de ajutor pentru propriul copil. Baiatul de 16 ani are scolioza care necesita purtare de corset și kinetoterapie.

(video) „Am intrebat direct daca s-a indragostit de altcineva.” Ella și Andrei Chistol, la un pas de divorț: „Am ajuns pe varf de ac deja avand doi copii”

20:40, 25.02.2024 - Ella Chistol și soțul sau, Andrei Chistol, au fost la un pas de a divorța, au avut mai multe discuții la acest subiect, dar in cele din urma, au decis sa faca o schimbare majora și sa pastreze familia. Dezvaluirile au fost facute de Andrei, intr-un interviu cu Dorin Galben. „Spune-mi in fața, este un…

Al treilea Golden Buzz la Romanii au talent. O tanara talentata a lasat-o pe Andra cu ochii in lacrimi

07:35, 17.02.2024 - Ana Nuța are 20 de ani și canta in biserica inca de la o varsta frageda. Viața ei nu a fost deloc ușoara, deoarece tatal ei a decedat cand ea era doar un bebeluș. Aceasta incercare grea a facut-o sa se apropie din ce in ce mai mult de Dumnezeu, dar și de muzica duhovniceasca.

Anca Serea nu pleaca nicaieri fara copii! Vedeta este mereu cu ochii pe cei mici / PAPARAZZI

23:35, 10.02.2024 - Anca Serea nu pleaca nicaieri fara copii! Fara doar și poate, vedeta nu pleaca nicaieri fara copii! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe urmele ei și au surprins-o in ipostaze de senzație.

Mireasa. Maria a izbucnit in lacrimi, dupa ce Iuliana a fost sunata de mama ei. Ce a emoționat-o atat de mult pe concurenta. ”Ține foarte mult la...” / VIDEO

20:20, 31.01.2024 - Ediția din aceasta seara a emisiunii Mireasa a inceput cu un moment emoționant. Iuliana a fost sunata de mama ei, iar discuția dintre cele doua a emoționat-o profund pe Maria. De ziua ei de naștere, concurenta a izbucnit in lacrimi și abia a mai reușit sa vorbeasca. Gabriela Cristea i-a pregatit o surpriza!

Elena Lasconi a spus adevarul despre scandalul cu fiica Oana Lasconi: „Este ingrozitor, plangeam in hohote”

12:50, 22.01.2024 - Elena Lasconi, primarița orașului Campulung Muscel, a facut confesiuni dureroase in emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Ea a dezvaluit ce relație are acum cu fiica sa, Oana, la mai bine de trei luni de la scandalul in care cele doua au fost implicate. Deși apele s-au liniștit intre timp, Elena…

VIDEO Elina Svitolina, eliminare de la Australian Open 2024 cu ochii in lacrimi, dupa doar trei gameuri

09:00, 22.01.2024 - Elina Svitolina a fost nevoita sa se retraga de la Australian Open in optimi, sportiva din Ucraina bifand doar trei gameuri in meciul cu Linda Noskova. Cu mari dureri la spate, Elina a parasit Rod Laver Arena plangand.

Cariera nascuta din lacrimi a lui Adrian Șut: „Plangeam și ziua, plangeam și seara” » Descoperiți barbatul din prezent: „Cluburile și femeile te pot fura, eu n-am avut vicii niciodata”

12:45, 18.01.2024 - Adrian Șut, 24 de ani, s-a confesat intr-un interviu-eveniment pentru GSP, dezvaluind detalii sensibile din copilaria sa, care l-au marcat și maturizat de la o varsta frageda, ajungand acum un fotbalist important in Romania, un barbat cu capul pe umeri care știe ce vrea de la viața. Cariera lui Adrian…


Ce parere ai despre aceasta stire?