Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriela Cristea, în culmea fericirii. A făcut marele anunţ. "Yuppi! A ajuns...."

Publicat:

"Yupppi!!! A ajuns mobila bebelusei. Abia astept sa vad cum o sa arate!", a scris pe contul sau de socializare, potrivit vip24.ro.

Fetița Gabrielei Cristea și a lui ar urma sa vina pe lume in luna octombrie. a anuntat in exclusivitate, in emisiunea „ e pe Val", ca pe data de 11 octombrie 2017, isi vor vedea fetita pentru prima oara.

„Noi suntem programați la 11 octombrie. O sa aiba doua nume, le știm sigur. Important este ca are numele acela pe care il vrem noi, restul e o completare", a precizat Tavi.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum reacționeaza Tavi Clonda și Gabriela Cristea la mesajele rautacioase primite in mediul online. Declarațiile facute de soțul vedetei: „O deranjeaza...” / VIDEO

23:30, 11.04.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt extrem de urmariți in mediul online, avand sute de mii de fani. Cei doi primesc și mesaje rautacioase, dar incearca sa le faca fața in moduri cat mai simple. Cantarețul afirma ca s-au obișnuit și nu mai sunt deranjați de astfel de cuvinte venite de la persoanele…

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Gabriela Cristea, revoltata dupa ce a aflat ce i-a facut educatoarea fiicei sale la gradinița: „Nu știam de ce un copil vesel devenise introvertit”

15:40, 09.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit recent prin ce abuz emoțional a trecut fiica ei cea mica, Iris, la gradinița. Educatoarea a avut un comportament neadecvat fața de micuța, iar prezentatoarea TV a aflat dupa mult timp despre situație.Pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a dezvaluit recent ca fiica…

Star Matinal. Gabriela Cristea și Tavi Clonda, secretele casniciei. Cele mai importante aspecte din povestea lor de dragoste: „E o chestiune de...” / VIDEO

10:55, 05.04.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dezvaluit care sunt secretele casniciei lor. Iata care sunt cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba de povestea lor de dragoste. Prezentatoarea și soțul ei sunt de nedesparțit, iar impreuna se bucura de o familie fericita.

Tavi Clonda i-a umblat in telefon soției sale pe ascuns. Care a fost reacția Gabrielei Cristea cand a aflat: „Hai sa vi-l parasc”

12:55, 26.03.2024 - Gabriela Cristea le-a povestit oamenilor din mediul online despre gestul neașteptat al soțului sau. Tavi Clonda a umblat in telefonul prezentatoarei TV, pe ascuns, cu un motiv intemeiat. Reacția vedetei a fost pe masura așteptarilor.

Star Matinal. Tzanca Uraganu, in culmea fericirii dupa eliberarea lui Florin Salam. Artistul i-a sarit in aparare: „V-am spus ca...” / VIDEO

10:50, 15.03.2024 - Tzanca Uraganu a fost in culmea fericirii dupa eliberarea lui Florin Salam! Artistul a crezut mereu in nevinovația celebrului manelist și i-a sarit in aparare. Ce a marturisit cantarețul, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Anunțul facut de Gabriela Cristea dupa 8 ani de casnicie cu Tavi Clonda. „Cei care inșala o fac doar așa, pentru o placere de moment”

13:45, 10.02.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt casatoriti din 2015 și au impreuna doua fete. Casnicia lor a fost una discreta, dar nu lipsita de probleme. Activi in mediul online, cei doi nu au ezitat sa dezbata cu fanii chiar și probleme din relația de cuplu. De data asta, prezentatoarea TV a abordat un subiect…

Un fost concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 11, a devenit tata! El și soția lui sunt in culmea fericirii: ”Cu tine in brațe”

17:30, 30.01.2024 - Este o zi speciala in familia Chefi la cuțite! Un fost concurent din sezonul 11 a devenit tata! El și soția lui trec prin cele mai frumoase momente și sunt in culmea fericirii! Anunțul a fost facut chiar de ea, alaturi de cateva imagini emoționante! Iata despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?