Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriela Cristea a spus la TV că problemele cu tiroida nu sunt singurele care-i crează neplăceri: "Mi se umflă degetele..."

Publicat:

nu sufera doar din cauza afectiunilor tiroidei! Prezentatoarea dezvaluit în cadrul unei emisiuni ce probleme de sanatate mai are si care o deranjeaza. În aceeasi situatie se afla milioane de femei.

a marturisit în timpul unui interviu ca nu poate sa-si puna unghii false, pentru ca e alergica. Ea a spus ca atunci când a apelat la acest truc de înfrumusetare i s-au umflat degetele.

"Eu nu pot sa-mi pun (n.r.: unghii false) pentru ca sunt alergica, mi se umfla degetele", a spus sotia lui  în…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Gabriela Cristea, revoltata dupa ce a aflat ce i-a facut educatoarea fiicei sale la gradinița: „Nu știam de ce un copil vesel devenise introvertit”

15:40, 09.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit recent prin ce abuz emoțional a trecut fiica ei cea mica, Iris, la gradinița. Educatoarea a avut un comportament neadecvat fața de micuța, iar prezentatoarea TV a aflat dupa mult timp despre situație.Pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a dezvaluit recent ca fiica…

Star Matinal. Gabriela Cristea și Tavi Clonda, secretele casniciei. Cele mai importante aspecte din povestea lor de dragoste: „E o chestiune de...” / VIDEO

10:55, 05.04.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dezvaluit care sunt secretele casniciei lor. Iata care sunt cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba de povestea lor de dragoste. Prezentatoarea și soțul ei sunt de nedesparțit, iar impreuna se bucura de o familie fericita.

Cum a reacționat Gabriela Cristea, dupa ce i s-a spus ca i-ar putea fi mama soțului ei, Tavi Clonda. Prezentatoarea TV a rabufnit!

14:36, 29.03.2024 - Gabriela Cristea nu s-a mai abținut și a rabufnit in mediul online, dupa ce mai mulți oameni au criticat diferența de varsta dintre ea și soțul ei, Tavi Clonda. Iata cum le-a inchis gura rautacioșilor!

Gabriela Cristea și-a sarbatorit fiica! Micuța Iris a implinit 5 ani! Ce surprize i-a pregatit prezentatoarea TV / FOTO

14:05, 17.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia gabrielei Cristea! Celebra prezentatoare TV i-a organizat o petrecere de basm fetiței sale! Iris a implinit varsta de 5 ani și a fost inconjurata de prietenii și familia ei. Gabriela Cristea a pregatit o mulțime de surprize pentru Iris!

Ce face Gabriela Cristea cu placinta de iaurt dupa ce o pregatește. Secretul pe care il vei folosi și tu

15:56, 08.03.2024 - Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din țara. Deși are un program destul de incarcat, vedeta iși gatește timp sa gateasca pentru familia ei. Recent, pe contul sau de Facebook, aceasta le-a dezvaluit fanilor cum prepara placinta de iaurt. Prezentatoarea de la Antena Stars…

Gabriela Cristea și-a dat soțul de gol. Ce obicei are Tavi Clonda. „Am inceput sa descopar lucruri. Am tot incercat sa remediez situația”

13:36, 27.02.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au casatorit in 2015 și au impreuna doua fete. Cei doi au acum familia pe care și-au dorit-o și o casnicie solida. Prezentatoarea TV a marturisit ca, dupa ce relația ei cu artistul a devenit mai serioasa, a descoperit cateva lucruri la el care nu ii erau pe plac. Vedeta…


Ce parere ai despre aceasta stire?