Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriela Cristea a rabufnit! Mesajul ei pentru femeia care accepta sa fie AMANTA: „Atat de gaini, incat sa… „

Publicat:

Prezentatoarea TV nu are o parere buna despre femeile care accepta rolul de amanta. „Atat de gaini, incat sa creada balivernele barbatilor!?! Ar trebui sa le spuna asa: dragul meu, sunt foarte indragostita de tine si te iubesc, vreau sa avem un viitor impreuna… Dar, du-te tu si rezolva-ti problemele matrimoniale si daca ma mai gasesti bine, daca nu, iar bine. Nu stie barbatul ce stie tot satul.”, a declarat .

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Afacerea Gabrielei Cristea, sortita esecului? De ce o acuza acum cei care au comandat celebrii cozonaci: „Sesizati ANPC”

16:46, 17.04.2024 - Multe dintre romancele care au comandat cozonaci de la Gabriela Cristea o acuza pe prezentatoarea TV ca le-a dat țeapa. Vedeta nu accepta insa, criticile, ci a ales sa ștearga toate comentariile negative și sa blocheze utilizatorii online care ii aduc reproșuri, potrivit Viperelor Vesele.   Nu de mult…

Gabriela Cristea, revoltata dupa ce a aflat ce i-a facut educatoarea fiicei sale la gradinița: „Nu știam de ce un copil vesel devenise introvertit”

15:40, 09.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit recent prin ce abuz emoțional a trecut fiica ei cea mica, Iris, la gradinița. Educatoarea a avut un comportament neadecvat fața de micuța, iar prezentatoarea TV a aflat dupa mult timp despre situație.Pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a dezvaluit recent ca fiica…

Cum a reacționat Gabriela Cristea, dupa ce i s-a spus ca i-ar putea fi mama soțului ei, Tavi Clonda. Prezentatoarea TV a rabufnit!

14:36, 29.03.2024 - Gabriela Cristea nu s-a mai abținut și a rabufnit in mediul online, dupa ce mai mulți oameni au criticat diferența de varsta dintre ea și soțul ei, Tavi Clonda. Iata cum le-a inchis gura rautacioșilor!

Ce trebuie sa faca cei care doresc sa fie colegi cu Gabriela Cristea in laboratorul de cozonaci. Anunțul facut de prezentatoare

13:05, 27.03.2024 - Gabriela Cristea și-a deschis recent o afacere cu cozonaci, iar acum face angajari. Prezentatoarea de la Mireasa, Capriciile Iubirii a realizat un videoclip prin care i-a invitat pe pasionții de bucatarie sa-i fie colegi,

Secretul rețetei de cozonac al Gabrielei Cristea. Ce detaliu neștiut de gospodine a scos la iveala prezentatoarea TV

18:15, 26.03.2024 - Gabriela Cristea a scos la iveala secretul rețetei sale de cozonac. Detaliul pe care puține gospodine il știau pentru un aluat foarte bine dospit. Prezentatoarea TV a spus totul, fara ezitare in fața publicului.

Gabriela Cristea și-a dat soțul de gol. Ce obicei are Tavi Clonda. „Am inceput sa descopar lucruri. Am tot incercat sa remediez situația”

13:36, 27.02.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au casatorit in 2015 și au impreuna doua fete. Cei doi au acum familia pe care și-au dorit-o și o casnicie solida. Prezentatoarea TV a marturisit ca, dupa ce relația ei cu artistul a devenit mai serioasa, a descoperit cateva lucruri la el care nu ii erau pe plac. Vedeta…

Ce studii are Gabriela Cristea. Prezentatoarea TV a absolvit o facultate renumita

16:55, 20.02.2024 - Gabriela Cristea este una dintre cele mai longevive și cunoscute prezentatoare de pe micile ecrane, insa puțini cunosc ce studii are de fapt. Iata ce meserie trebuia sa urmeze vedeta daca nu era astazi moderatoare TV!

Fiica Mirelei Vaida a implinit 9 ani. Surpriza pe care i-a facut-o prezentatoarea de la Acces Direct: „Sa fii fericita, fetița mea” / FOTO

10:16, 20.02.2024 - Zi importanta in familia Mirelei Vaida. Fiica prezentatoarei de la Acces Direct a implinit astazi noua ani. Și cum a fost vorba de un moment important, vedeta i-a facut pe plac fetiței, care și-a dorit o petrecere tematica. Mesajul plin de iubire postat de mama ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?