Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriel Cotabiţă are din nou probleme mari de sănătate. Ce se întâmplă cu artistul

Publicat:

Dupa o perioada de liniște din punct de vedere medical, Gabriel Cotabița se confrunta din nou cu probleme de sanatate, scrie ziarulring.ro. Artistul a ajuns pe mana medicilor dupa ce a acuzat dureri puternice de spate.

Cotabița a ajuns din nou la spital dupa ce a fost deranjat, in mod repetat, de dureri puternice de spate. Artistul a chemat ambulanța și a primit, mai apoi, ingrijiri medicale, iar acum se afla in afara oricarui pericol.

Prima mare problema de sanatate a artistului a fost in 2015, atunci cand chiar putem spune ca a fentat moartea, din cauza unui accident…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Pericolul din bauturile tale preferate! Ce conțin, cu adevarat, energizantele. Puțina lume citește eticheta

15:46, 28.03.2024 - Ridici cutia și citești lista nesfarșita de ingrediente pe care nu prea le ințelegi. Ce conține, de fapt, un energizant? Probabil ca la asta se gandește toata lumea in momentul in care consuma aceasta bautura.Totuși, ceea ce conține pare adesea ca este inventat. Și așa este, pentru ca unele dintre ingrediente…

Ancheta uriașa dupa moartea batranului legat de pat in spital. Familia pacientului: „Știau ce are, dar au preferat sa-l lege”

09:55, 05.03.2024 - In plus, aceasta acuza faptul ca batranul era deja inregistrat la acest spital și ca știa diagnosticul lui, deci și ce medicație ar fi trebuit sa urmeze. In schimb, batranul a avut parte de un tratament inuman din partea cadrelor medicale, ba chiar o asistenta a țipat la acesta și s-a plans ca trebuia…

Constantin Enceanu și soția, probleme cu legea! De ce trebuie sa se prezinte cei doi in fața judecatorilor

22:51, 27.02.2024 - Constantin Enceanu și Angelica, soția acestuia, probleme cu legea. De ce sunt chemați cei doi parteneri in fața magistraților in calitate de "parați". Cantarețul mai are un proces pe rol, dupa ce a decis sa dea in judecata „ Ansamblul Maria Tanase” din Craiova, condus de colega sa, Niculina Stoican.

Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor

13:40, 27.02.2024 - Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor Continue reading Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor at Tabu.

Verdict in cazul lui Siyabonga Ngezana. Ce se intampla cu stoperul sud-african

08:10, 25.02.2024 - Fundașul celor de la FCSB a avut probleme de sanatate și a parasit prematur antrenamentul de joi. Vineri s-a pregatit separat. FCSB o intalnește duminica seara, de la 20:00, pe FC Botoșani, iar in zilele dinaintea partidei a planat incertitudinea asupra folosirii lui Siyabonga Ngezana. Stoperul sud-african…

Viorel Lis și-a sarbatorit ziua de naștere la cazinou, la pacanele. La 81 de ani, soția are grija de el: „Nu este un om de lasat la azil”

14:20, 20.02.2024 - Viorel Lis a implinit ieri, 19 februarie, 81 de ani, iar soția lui, Oana Lis, l-a sarbatorit intr-un cazinou din București, la pacanele. Intr-un interviu recent, ea a spus ca aceasta e marea placere a soțului ei, care se confrunta cu mai multe probleme medicale. La 81 de ani, Viorel Lis, fostul primar…

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!

De ce nu trebuie sa dormi pe spate. Poziția de somn iți poate crea probleme de sanatate grave

08:35, 01.01.2024 - Somnul este foarte important pentru o viața sanatoasa. Totuși, el trebuie sa fie și de calitate, astfel ca poziția in care adormi trebuie sa fie una benefica. In caz contrar, riști sa te confrunți cu alte probleme.


Ce parere ai despre aceasta stire?