Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriel Cotabiță, aflat pe patul de spital, are probleme cu legea

Publicat:

Judecatorii au trebuit sa ia o decizie, joi (21 mai), in lipsa lui , care timp de mai bine de un an a incercat sa scape de o amenda "grasa", pe care a primit-o pentru ca a parcat in loc nepermis.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Costel Corduneanu in acest an. A murit pe patul de spital din Targu Mureș

12:50, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopa din Romania, dupa ce s-a stins din viața Costel Corduneanu. Cunoscutul interlop a murit pe patul de spital din Targu Mureș. Iata cu ce probleme de sanatate s-a confruntat liderul lumii interlope din Moldova in acest an!

Comisia Vetting incepe evaluarea curților de apel

13:21, 12.04.2024 - Comisia Vetting incepe evaluarea curților de apel și a transmis deja notificari la 40 de judecatori de la Curtea de Apel Chișinau, informindu-i cu privire la inițierea procedurii de evaluare. {{741414}}Evaluarea acestei categorii de subiecți se va desfașura conform criteriilor de integritate financiara…

De pe patul de spital, la victorie in Australia cu bandajul pe abdomen! Cum s-a recuperat Carlos Sainz dupa operația de apendicita: „O nebunie”

15:40, 24.03.2024 - Spaniolul Carlos Sainz (29 de ani) a reușit sa ia prin surprindere lumea Formulei 1. A caștigat Marele Premiu din Australia, profitand de abandonul lui Max Verstappen, la doua saptamani dupa operația de apendicita. Primele luni din 2024 au fost incredibile pentru Carlos Sainz. Inainte de inceperea sezonului…

Jorge, din nou pe patul de spital! Artistul a suferit o intervenție chirurgicala: „Nu-mi vine sa cred..." / FOTO

11:46, 20.03.2024 - Jorge a ajuns, din nou, pe patul de spital. Potrivit dezvaluirilor facute chiar de el, artistul a suferit o intervenție chirurgicala la genunchi, pentru a doua oara. Ce a declarat cantarețul la scurt timp dupa ce a ieșit din operație.

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, adusa de urgența la spital din cauza unei probleme de sanatate

00:05, 02.03.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, se confrunta cu probleme de sanatate, dupa ce a suferit o accidentare la spate in timpul unui eveniment la care a participat. A fost nevoie ca aceasta sa fie transportata de urgența la spital. Chiar și in aceasta situație dificila, ministrul a continuat sa iși…

Bogdan de la Ploiești, pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii / VIDEO

13:55, 26.02.2024 - Bogdan de la Ploiești s-a afișat pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Iata ce le-a transmis cantarețul de manele fanilor lui de pe platforma TikTok, dar și ce a pațit acesta!

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!

Barbat strivit de mașina sub care se bagase s-o repare. Se zbate intre viața și moarte pe patul de spital

22:36, 15.02.2024 - Incidentul s-a produs, miercuri, in satul Pleasa din comuna prahoveana Bucov, unde un barbat a fost prins sub un autoturism. La fata locului au fost trimise echipaje de descarcerare, o autospeciala de prima interventie si comanda, un echipaj SMURD si o ambulanta de terapie intensiva mobila cu medic. Victima,…


Ce parere ai despre aceasta stire?