Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabi Cristea si Tavi Clonda, in lacrimi la TV. Ce s-a intamplat la scurt timp dupa ce indragita prezentatoare a anuntat ca este insarcinata

Publicat:

Dupa zvonurile aparute in ultima luna conform carora ar fi gravida, rupe, in sfarsit, tacerea si dezvaluie adevarul despre sarcina ei. Prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine” vorbeste, in exclusivitate, despre faptul ca familia ei va mai avea un nou membru si cat de fericita este in acest moment. In urma cu doi ani, si au ajuns in fata ! Dupa o logodna romantica la Venetia, vedetele au dorit sa intre in randul lumii si au semnat actele de cununie la 4, avandu-i alaturi pe cei mai buni prieteni, si,…

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ramona Pauleanu este insarcinata pentru a doua oara. Partenerul prezentatoarei TV a transmis primul mesaj. „Sa speram ca totul este in regula”

17:05, 21.03.2024 - Ramona Pauleanu și avocatul Adrian Cuculis vor deveni din nou parinti, dupa ce in urma cu doi ani s-au nascut gemenii lor. Prezentatoarea TV este insarcinata in trei luni și jumatate.Prezenta ei in emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, a atras atenția prin simplul fapt ca sacoul verde pe care…

Irina Fodor, la un pas de accident in Asia Express „Nu ne putem continua drumul chiar acum”. Ce s-a intamplat

12:25, 21.03.2024 - Irina Fodor și cele 9 echipe care participa in Asia Express sezonul 7 se afla in prezent in Thailanda, prima țara de pe Drumul Zeilor. Prezentatoarea TV se bucura de clipe minunate in aceasta aventura, insa recent a avut parte de un incident care a ingrijorat-o.

Gabriela Cristea și-a sarbatorit fiica! Micuța Iris a implinit 5 ani! Ce surprize i-a pregatit prezentatoarea TV / FOTO

14:05, 17.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia gabrielei Cristea! Celebra prezentatoare TV i-a organizat o petrecere de basm fetiței sale! Iris a implinit varsta de 5 ani și a fost inconjurata de prietenii și familia ei. Gabriela Cristea a pregatit o mulțime de surprize pentru Iris!

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Gabriela Cristea și-a dat soțul de gol. Ce obicei are Tavi Clonda. „Am inceput sa descopar lucruri. Am tot incercat sa remediez situația”

13:36, 27.02.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au casatorit in 2015 și au impreuna doua fete. Cei doi au acum familia pe care și-au dorit-o și o casnicie solida. Prezentatoarea TV a marturisit ca, dupa ce relația ei cu artistul a devenit mai serioasa, a descoperit cateva lucruri la el care nu ii erau pe plac. Vedeta…

De ce refuza Gabriela Cristea sa stranga bani și sa le lase avere celor doua fiice pe care le are cu Tavi Clonda

17:20, 09.02.2024 - Gabriela Cristea este deschisa cu urmaritorii ei, așa ca recent a vorbit despre un subiect care a starnit interesul in mediul online. Ea a explicat de ce refuza sa stranga banii pentru „zile negre” sau drept moștenire pentru fiicele sale. Iata ce a declarat!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, clipe de panica in vacanța din Maldive. Ce au pațit: „Barca cu care ieșisem in larg...”

10:35, 12.01.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda au trait clipe de panica in vacanța din Maldive. Prezentatoarea TV le-a povestit totul fanilor ei de pe rețelele de socializare, unde are o comunitate impresionanta de persoane. Iata ce au pațit cei doi soți!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au plecat in vacanța! Ce destinație exotica au ales prezentatoarea TV și cunoscutul artist: "Hai sa mergem" / VIDEO

11:35, 06.01.2024 - Inceputul anului 2024 a inceout cum nu se putea mai bine pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Cei doi indragostiți au plecat in vacanța. Iata ce destinație exotica au ales prezentatoarea TV și cunoscutul artist!


Ce parere ai despre aceasta stire?