Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FUNERALIILE REGELUI MIHAI - Consiliul Judetean Buzau si Primaria Buzau pastreaza DOLIU NATIONAL timp de trei zile. Se amana toate evenimentele programate

Publicat:

Guvernul a aproba in sedinta de miercuri din cursul saptamanii trecute o hotarare privind stabilirea a trei zile de doliu national pentru decesul I, in 14, 15 si 16 decembrie. Datele celor trei zile de doliu national au fost stabilite saptamana trecuta intr-o intalnire desfasurata la Guvern, la care au participat reprezentantii mai multor institutii guvernamentale si cei ai .

Citeste articolul mai departe pe newsbuzau.ro…  

Sursa articol: newsbuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in fotbalul romanesc: A murit un fost patron de club din Superliga - Era considerat cel mai excentric finanțator

19:30, 21.04.2024 - Este  zi de doliu in fotbalul romanesc, deoarece Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național, a incetat din viața. Vestea trista a decesului sau a fost anunțata public de Liga Profesionista de Fotbal. In prezent, nu sunt cunoscute motivele pentru care acest milionar și-a pierdut viața.

Zi de doliu national in Rusia dupa masacrul de la o sala de concerte de langa Moscova

10:20, 24.03.2024 - In Rusia, duminica va fi zi de doliu national dupa masacrul comis vineri seara intr-o sala de concerte de la periferia Moscovei, cel mai sangeros atac de pe teritoriul european revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI).

Zi de doliu național, duminica, in Rusia. Putin susține ca ii va „pedepsi pe toți” cei care au pregatit atacul terorist.

18:40, 23.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a decretat zi de doliu national pentru duminica, in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscovei, si a promis ca vinovatii vor fi cu totii „pedepsiti”.

Noua Antifrauda nu va avea apucaturile defunctei Garzi Financiare

09:55, 15.03.2024 - Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, subliniaza ca reinființarea Antifraudei nu are ca scop reluarea practicilor vechi ale Garzii Financiare. Structurile teritoriale județene sunt direcționate catre un singur obiectiv: consolidarea capacitații ANAF de a combate evaziunea fiscala. De-a lungul anilor,…

Trupa Delta Pe Obraz din Chișinau lanseaza primul album “RITM COLOR” și pornește in turneu național!

17:40, 02.02.2024 - Pentru Delta Pe Obraz, albumul “RITM COLOR” este un studiu asupra propriei identitați. Materialul conține atat elemente din copilaria trupei, cu motivele unui rock classic alternativ, cat și elemente care pun temelia unei tranziții in lumea sunetelor electronice. Datele turneului sunt: ● 15 februarie,…

Doliu in lumea boxului din Romania! S-a stins din viața primul campion national de dupa Revolutie / FOTO

13:11, 01.02.2024 - Este doliu in lumea boxului din Romania. Primul campion national de box de dupa Revolutie s-a stins din viața. Este vorba despre Sandu Stoian, pugilistul care a caștigat medalie de aur in 1990 la categoria 67 de kg.

Lumea boxului romanesc, in doliu. A murit primul campion national de box de dupa Revolutie

12:35, 01.02.2024 - A murit Sandu Stoian, primul campion national de box al Clubului Sportiv Rapid București de dupa Revolutie."S-a stins din viața maestrul Sandu Stoian, campion național de box al Rapidului in 1990", a anuntat, miercuri seara, Clubul Sportiv Rapid Bucuresti, pe pagina de Facebook. ”Alexandru…

Invitație pentru copii, la Școala din Parc. Ce activitați sunt programate in weekend

09:45, 01.02.2024 - Activitațile din cadrul proiectului Școala din Parc vor continua in acest weekend cu noi ateliere atractive pentru copii. Evenimentele au loc sambata și duminica, intre orele 10:00 – 13:00, la Centrul Iazul Morilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?