Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fructul oprit sezonul 2 episodul 35. Spiritele se încing când Adrian își face apariția în casa Caragea

Publicat:

revine in casa Caragea, iar odata cu prezența lui in acest loc spiritele se incing. Acesta va fi nevoit sa dea explicații pentru absența lui, dar și pentru semnele misterioase pe care Sonia și cei...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chef Ștefan Popescu a dat cuțitul de aur, iar Chef Orlando Zaharia a caștigat o noua amuleta. Spiritele se incing, diseara: discuții aprinse la ultima amuleta a sezonului

16:45, 10.04.2024 - A fost inca o seara cu succes pentru Chef Orlando Zaharia la Chefi la cuțite: juratul a caștigat amuleta și inca 5 puncte, dupa jurizarea facuta de Elwira Petre. Lui Ștefan Popescu seara i-a adus momente placute, dar și mai puțin placute: juratul a dat cu

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 10 din sezonul 3. Ilinca Goia: „E trist, dar e adevarat, a trebuit sa spun adevarul!”

23:05, 21.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Se incing spiritele in SUA: Biden l-a atacat pe Trump intr-un discurs inflacarat in Congres, acuzandu-l de supunere in fața lui Putin

10:35, 08.03.2024 - Președintele Joe Biden l-a atacat pe Donald Trump intr-un discurs inflacarat in Congres, acuzandu-l ca amenința democrația americana și ca se inclina in fața Rusiei. Trump: „trasatura a oamenilor care știu ca ". Biden:"Cand ajungi la varsta mea, an

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 8 din sezonul 3. Alexandru Ion:„Am suferit pentru mine, dar m-am bucurat pentru Natanticu”

23:05, 07.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 6 din sezonul 3. Alecsandru Dunaev: „M-am nascut pe mal de Dunare și nu știu sa inot!”

23:05, 22.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 4 din sezonul 3. Ana Bodea: „Am dansat un an și jumatate cu glezna fracturata”

23:05, 08.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 2, sezonul 2. Nuami Dinescu mai sincera ca oricand in culisele serialului

23:01, 26.01.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?