Friptură de porc cu bere
Publicat:Iți vom spune un secret! Friptura de porc capata un gust special atunci cand adaugi… bere. Devine mult mai frageda, mai ușor de taiat… Iata cum poti cea mai buna friptura la cuptor dupa o reteta simpla! INGREDIENTE 1 kg carne de porc 5 cepe 1 catel usturoi 3 linguri miere 50 g unt 500 ml bere neagra cimbru 100 ml ulei sare piper MOD DE PREPARARE 1. Intr-un vas, se topeste untul si se pun doua cepe taiate, pestisori si usturoiul. Se potriveste de sare si piper, se toarna berea si se lasa pe foc circa 10 minute, pana se reduce la jumatate. 2. Intre timp, celelalte trei cepe se taie si…
Citeste articolul mai departe pe unica.ro…
Sursa articol: unica.ro
Stiri pe aceeasi tema
Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic
20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…
Carnea de piton ar putea ajunge in curand in meniuri. Ce gust are friptura de șarpe
16:15, 16.03.2024 - Unii cercetatori vad creșterea pitonilor la scara comerciala drept o alternativa durabila la creșterea animalelor convenționale, in contextul provocarilor legate de securitatea alimentara și de schimbarile climatice, potrivit The Guardian, care scrie ca acești șerpi ar putea ajunge in meniuri.
Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”
10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…
De unde vine friptura din farfurie? Daca e de vita, e din Italia și Polonia. Daca e porc, e din Spania sau Germania. Ungaria e țara de unde aducem carnea de pui
12:46, 11.03.2024 - Romania a cheltuit anul trecut miliarde de euro pe importurile de carne, potrivit datelor transmise HotNews de Institutul Național de Statistica. Cele mai mari importuri sunt de carne de porc și de pui, dar și de vita.
REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere
16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…
Cat se fierb mucenicii. Ce se intampla daca ii lași prea mult pe foc
20:55, 04.03.2024 - In fiecare an, in data de 9 martie, creștinii-ortodocși sarbatoresc Ziua Sfinților 40 de Mucenici din Sevastia. Aceasta sarbatoare are o importanța semnificativa pentru creștinii ortodocși și constituie un moment potrivit pentru a-și aduce aminte de sacrificiile pe care le-au facut inaintașii lor pentru…
Vor fi scose la vanzare primele porții de friptura de vita cultivata in laborator. Cum se obține carnea, de fapt
22:40, 20.01.2024 - Dupa ce americanii au aprobat vanzarea de carne de pui fabricata in laborator, o companie a primit unda verde din partea autoritatilor sanitare pentru a vinde primele fripturi din lume realizate din celule de vita cultivate, si nu din intregul animal. Anunțul a fost facut, de curand, de catre oficialitatile…
Ingredientele secrete pentru perișoare perfecte - 8 pași pentru o ciorba delicioasa
17:50, 05.01.2024 - Ingredientele secrete pentru perișoare perfectePentru perișoare ai nevoie de:250 g carne de vițel sau manzat30 g orez30 g faina1-2 albușuri de ou marePiper, marar1 lingurița ceapa tocataZeama se face cu urmatoarele ingrediente:1 kg oase de vițel1 l borș1 roșie1 ceapa1 ardei gras1-2 galbenușuri de ou100…