Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Friptură cu sos alb şi ciuperci

Publicat:

Ingrediente

4 bucati muschi de vitel sau de porc
2 linguri ulei
200-250 g ciuperci
1 lingura unt
150 ml vin alb
100 g smantana
1 lingura faina
sare
piper
1 legatura marar si patrunjel

Preparare

1. Bucatile de carne se dau cu un praf de sare si piper, apoi se trec prin faina, se bat intre palme si se prajesc in ulei. Se lasa pe fiecare parte cate 8-10 minute, la foc potrivit, pana se rumenesc frumos.

Citeste tot materialul AICI

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Fleica de porc la cuptor si ciuperci cu smantana

00:31, 05.04.2024 - Cel mai important pas al acestei retete este marinarea carnii de porc, cu o zi inainte de a fi gatita. Ingrediente: 1 bucata de fleica de porc sare, piper 1 lingura ulei 1 lingura de cimbru 2-3 catei de usturoi 1 lingurita boia afumata 1 lingura de mustar Se condimenteaza carnea cu ingredientele de…

REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci

16:45, 20.03.2024 - Aceasta rețeta de mușchi de vaca umplut este perfecta pentru o masa festiva sau un pranz de duminica impreuna cu familia și prietenii. Aromata și suculenta, aceasta preparare aduce un plus de eleganța și rafinament oricarei mese. The post REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci first appeared…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

16:21, 08.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…

Cum poți gati leurda? 3 rețete de primavara ușor de facut, dar incredibil de gustoase

12:46, 29.02.2024 - Cu gustul sau demențial și aromele intense - la fel ca usturoiul -, leurda adauga un strop de prospețime oricarei rețete. Iata trei opțiuni delicioase de a integra leurda in bucataria de primavara:1. Pesto de leurda pentru paste:Ingrediente necesare pentru aceasta rețeta:- 2 legaturi de leurda proaspata-…

Luna Solai trece la un alt nivel, produce lapte vegetal!

11:41, 13.02.2024 - Celebra fabrica de la LUNA lanseaza acum o rețeta proprie de lapte vegetal. Practic se trece la un alt nivel pentru brandul Luna Solai. Laptele vegetal, din ce in ce mai cunoscut si utilizat in dietele vegetariene, raw-vegane sau fara lactoza, cu o consistența cremoasa și un gust placut, este ideal…

Cum prepari cele mai pufoase brioșe cu afine. Secretul marilor gospodine: nu te vei mai putea opri din mancat

11:00, 25.01.2024 - Ingrediente si cantitati:- 2 cani faina alba- 2 1/2 lingurite praf de copt- 2 linguri zahar- 3/4 lingurita sare- 1/2 cana unt sau margarina, taiata bucatele- 2 oua, bine batute- 3/4 cana lapte- 1 lingurita coaja de portocale rasa- 1 1/2 cani afine proaspete sau congelateMod de preparare:Incalzeste cuptorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?