Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Franța: O ediție foarte rară a unui roman de Proust, vândută la licitație cu peste jumătate de milion de euro

Publicat:

O ediție foarte rara din "Swann", primul volum al romanului ''In cautarea timpului pierdut'', a fost vandut luni la casa de licitație Sotheby's cu peste o jumatate de milion de euro, relateaza AFP.

Sursa foto: www.sothebys.com

"Volumul s-a vândut pentru 535.500 de euro", a declarat o purtatoare de cuvânt a Sotheby's contactata de AFP. Estimarea inițiala se situa între 400.000 și 600.000 de euro.

O comoara pentru bibliofili, volumul este unul dintre cele cinci exemplare ale lui "Swann" imprimate pe hârtie…

Citeste articolul mai departe pe AgerPres.ro…  

Sursa articol: AgerPres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fermieri din Spania, inșelați de romani. Prejudiciul este de jumatate de milion de euro VIDEO

19:20, 23.04.2024 - Doi indivizi sunt cercetați pentru evaziune fiscala, pentru ca au realizat achizitii de usturoi si utilaje din Spania, simuland de pe telefonul mobil efectuarea tranzactiilor bancare. La 500.000 de euro se ridica prejudiciul creat prin fraude.

'Dreapta Unita' a depus la BEC peste jumatate de milion de semnaturi - Lista completa a candidaților USR-PMP-FD

12:35, 08.04.2024 - Liderii aliantei Dreapta Unita au depus, luni la Biroul Electoral Central (BEC) peste 530.000 de semnaturi de sustinere pentru a candida la alegerile europarlamentare. Semnaturile au fost mai multe ca cele stranse de USR in alianta la precedentele europarlamentare din 2019.

Gheorghe Iustin PETREAN, consilier local PSD: „Galda de Jos, lasata fara jumatate de milion de euro de PNL și cuplul toxic Ion Dumitrel-Florin Roman”

18:20, 31.03.2024 - Locuitorii comunei Galda de Jos au ajuns sa fie victimele unui sistem stricat și nedrept, condus de PNL Alba și cuplul toxic Ion Dumitrel-Florin Roman, care au transformat județul in propria lor moșie. Comuna noastra a suferit pierderi financiare considerabile in ultimii doi ani, de peste jumatate de…

A fost scos la licitație apartamentul din Franta al lui Karl Lagerfeld. Locuinta luxoasa cu trei camere, vanduta cu 10 milioane de euro / FOTO

10:25, 27.03.2024 - De curand, luxosul apartament din Franta al celebrului creator de moda Karl Lagerfeld a fost scos la licitație și vandut pentru zece milioane de euro, aproape dublu pretului initial. Iata cum arata locuința in care a stat regretatul designer!

Acuarela de JMW Turner, cumparata cu 100 de lire sterline, va fi vanduta la licitatie

15:20, 06.03.2024 - O acuarela a unei capele in ruina, cumparata de un anonim in urma cu 30 de ani pentru 100 de lire sterline la o vanzare de lichidare a unui conac georgian din Suffolk, Anglia, s-a dovedit a fi o lucrare timpurie a lui William Turner si va fi scoasa la vanzare, relateaza The Telegraph, potrivit news.ro.…

Licitație de peste doua milioane și jumatate de euro pentru reabilitarea Podului de Fier din Lugoj

19:30, 12.02.2024 - Primaria Municipiului Lugoj a lansat luni, 12 februarie, licitația pentru execuția lucrarilor de reabilitare a Podului de Fier. Este vorba de o investiție de aproximativ trei milioane de euro, pentru care exista finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

O țara europeana a cheltuit jumatate de milion de euro pentru a construi tuneluri pentru... broaște

06:05, 03.02.2024 - Partidul Verzilor a alocat 465,8 mii de euro pentru construcția de tuneluri pentru broaște in Hamburg. Asociația Contribuabililor este ingrijorata de aceste cheltuieli. Patru structuri din oțel și beton care strabat strazile cu o densitate scazuta a traficului auto ar trebui sa impiedice broaștele sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?