Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Ziua și schimbarea de look. Andreea Bălan a început filmările pentru ”Te cunosc de undeva”, dar fanii au observat altceva: ”Mai bine așa decât să își pună botox”

Publicat:

Însarcinata în șase luni, este neobosita și își continua proiectele. Jurata emisiunii &"Te cunosc de undeva&" a început filmarile celui de-al zecelea sezon al emisiunii și și-a dorit sa împartașeasca acest moment cu fanii sai.

Unii dintre ei au observat ca Andreea a apelat la un truc pentru niște buze mai pline, și anume a folosit un creion pentru a-și contura buzele. Unii fani nu au apreciat aceasta tehnica și i-au recomandat sa foloseasca mai puțin creion de buze.

Cu toate acestea, alții i-au luat apararea:

&"Mai…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva! 13 aprilie 2024. Alexia și Dima, transformare inegalabila in Kylie Minogue. Andreea Balan: „A fost un show senzațional...” / VIDEO

00:25, 14.04.2024 - Echipa formata din Alexia și Dima s-a bucurat de transformarea primita, insa socotelile de acasa nu s-au potrivit in totalitate cu cele de la coregrafie. Cei doi au avut de pregatit un dans contemporan și au intampinat unele dificultați. Cum le-a ieșit momentul și care au fost comentariile juraților.

Connect-R și SHIFT, surprinși de ruleta cu o super transformare sambata, la Te cunosc de undeva! Andreea Balan: “E unul dintre cele mai bune momente ale voastre!”

23:11, 15.03.2024 - Dupa doua travestiuri de exceptie, Sister Act și Aretha Franklin, și alte doua personaje cu mare greutate, Rolling Stones și Ed Sheran, care le-au dat mari batai de cap lui Connect-R și lui SHIFT, pentru cea de-a cincea gala a transforming show-ului de la

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Andreea Balan și Alina Pușcaș, apariții de senzație in a doua gala. Ce ținute au purtat

20:05, 24.02.2024 - Andreea Balan și Alina Pușcaș au purtat ținute demne de o gala atat de speciala ca cea din aceasta seara de la Te cunosc de undeva! sezonul 20. Jurata și prezentatoarea au atras, cu sigurața, toate privirile celor din platou, dar și admirația telespectatorilor.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Andreea Balan și Alina Pușcaș, apariție de senzație. Cele doua vedete au stralucit in ținutele purtate in prima ediție a emisiunii / VIDEO

20:51, 17.02.2024 - In prima ediție a sezonului 20 a emisiunii Te cunosc de undeva!, Alina Pușcaș și Andreea Balan au reușit sa atraga toate privirile cu ținutele lor. Cele doua au stralucit și la propriu, și la figurat, in rochiile argintii.

Star Matinal. Ce spune Ozana Barabancea despre credința. Jurata de la Te cunosc de undeva face totul cu ajutorul lui Dumnezeu: „Il simt...” / VIDEO

09:31, 12.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Ozana Barabancea a vorbit despre credința. Ea face totul cu ajutorul lui Dumnezeu. Jurata de la Te cunosc de undeva a facut mai multe declarații cu privire la acest subiect important din viața ei. Iata ce a marturisit vedeta!

Și-a lasat job-ul pentru a merge la Australian Open! Sacrificiul suprem facut de Andreea Balan pentru Victor Cornea: Nu participa la filmarile „Te cunosc de undeva”

12:10, 20.01.2024 - Continue reading Și-a lasat job-ul pentru a merge la Australian Open! Sacrificiul suprem facut de Andreea Balan pentru Victor Cornea: Nu participa la filmarile „Te cunosc de undeva” at Info real.

Marele absent din juriul Te cunosc de undeva. Filmarile au inceput și vedeta nu e deloc la pupitru

12:30, 17.01.2024 - Au inceput filmarile pentru cel de-al 20-lea sezon „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, insa o vedeta a absentat de pe platourile de filmare. Este vorba despre jurata Andreea Balan, care este plecata peste hotare, la mii de kilometri de Romania. Andreea Balan, marea absenta de la Te cunosc de undeva…


Ce parere ai despre aceasta stire?