Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO-VIDEO – FOCUL îl URMĂREŞTE şi în MORMÂNT. Locul de veci a lui Daniel Sin, elevul din Turda a fost mistuit de flăcări.

Publicat:

Inca o lovitura dura pentru rudele elevului din Turda care a fost inmormantat saptamana trecuta dupa ce a murit din cauza ca s-a electrocutat la o linie de inalta tensiune. Membrii familiei baiatului s-a dus in cu flori la mormantul lui Daniel si au suferit un soc. Mormantul era distrus in totalitate de […] - Adevaratele stiri!

Citeste articolul mai departe pe newscluj.ro…  

Sursa articol: newscluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oficiul unei agenții imobiliare din centrul capitalei a fost mistuit de flacari, in aceasta noapte

10:41, 18.03.2024 - Inspectoratul General pentru Situații de Urgența a intervenit intr-un incendiu produs in aceasta noapte pe strada Pușkin 56 din municipiul Chișinau. Potrivit informațiilor incendiu a mistuit mai multe bunuri materiale din interiorul unui oficiu al unei agenții imobiliare.

Case in flacari la Capalna și Someș-Odorhei

13:16, 19.02.2024 - Doua incendii au fost inregistrate zilele trecute in localitațile Capalna și Someș-Odorhei. La Capalna, hornul unei case a luat foc, pentru stingerea incendiului fiind nevoie de intervenția pompierilor. Din fericire, focul a fost stins inainte sa se extinda la intreaga locuința. In Someș-Odorhei, acoperișul…

Incendiu in Feleacu! Motorul unei mașini a fost cuprins de flacari

13:21, 02.02.2024 - Un incendiu a izbucnit vineri, in jurul orei 12:00 pe raza comunei Feleacu.Focul a pornit de la motorul mașinii și a fost stins rapid de pompieri fara a se extinde."Incendiul s-a manifestat doar la compartimentul motor și a fost lichidat rapid de ca pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca",…

Garajul unei case din Miniș, mistuit de flacari

16:40, 22.01.2024 - Un incendiu a izbucnit in aceasta dupa masa la un garaj amplasat in curtea unei case din localitatea Miniș, pentru stingerea focului intervenind pompierii Detașamentul... The post Garajul unei case din Miniș, mistuit de flacari appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incendiu in Livada. O anexa gospodareasca a fost cuprinsa de flacari

17:45, 07.01.2024 - La numarul unic de urgența 112 a fost anunțat un incendiu care a izbucnit la anexa unei case de locuit din localitatea Livada. Focul s-a... The post Incendiu in Livada. O anexa gospodareasca a fost cuprinsa de flacari appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Casa distrusa de flacari. Pompierii veniți sa stinga focul nu au gasit apa la hidranți

18:00, 02.01.2024 - Intr-un final dramatic de an, o familie din Satmarel, județul Satu Mare, a fost lovita de o tragedie devastatoare – casa lor a fost distrusa in intregime de un incendiu violent. Chiar daca echipajele de pompieri au intervenit rapid, lipsa apei in hidranții publici ai Apaserv a complicat situația, ceea…

(foto) Sediul unui partid, din centrul capitalei, cuprins de flacari: Un pompier, ranit in timp ce lupta cu focul

10:16, 31.12.2023 - Sediul Partidului „Coaliția pentru Unitate și Bunastare” a fost cuprins de flacari, ieri seara, in jurul orei 19:50. Patru echipaje de salvatori și pompieri au luptat cu focul, iar unul dintre pompieri s-a ales cu traumatisme, fiind transportat la Institutul de Medicina Urgenta.

Un incendiu de vegetație a izbucnit langa Ferma Dacilor, pensiunea mistuita de flacari in urma cu cateva zile

19:21, 30.12.2023 - Ana Beatrice (www.b1tv.ro) Dupa ce in a doua zi de Craciun Ferma Dacilor a fost mistuita de un incendiu devastator in care opt persoane și-au pierdut viața, sambata, 30 decembrie, un incendiu de vegetație a izbucnit langa pensiune. Focul a cuprins sute de metri de teren Conform antena3.ro, focul se…


Ce parere ai despre aceasta stire?