Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO VIDEO Ambarcaţiunea 2 în 1 „Sagaris“ a ruşilor: limuzină şi maşină de curse

Publicat:

Construirea de barci rapide de pasageri devine din ce in ce mai populara in Rusia, vase mari sau mai mici cu aripi portante fiind deja construite si folosite, precum Kometa-120M si ambarcatiunea de agrement Valdai-45R.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Mașina unui ofițer SBU care a dezertat in Rusia a sarit in aer la Moscova

16:55, 12.04.2024 - Mașina unui fost ofițer SBU a explodat vineri dupa-amiaza in nordul Moscovei, a anunțat presa rusa de stat. Explozia ar fi fost provocata de un dispozitiv aflat sub autorurism, o Toyota Land Cruiser Prado, potrivit TASS. Proprietarul mașinii, care se afla la volan, a fost ranit, scrie hotnews.ro .

Vaduva lui Aleksei Navalnii, Iulia, le cere rușilor sa protesteze in ziua alegerilor prezidențiale: „Orice alt candidat, sau stricați buletinul de vot!”

12:51, 06.03.2024 - Vaduva lui Aleksei Navalnii, Iulia Navalnaiia, a lansat un apel prin care le-a cerut locuitorilor Rusiei sa participe la campania „Amiaza impotriva lui Putin” și sa vina la secțiile de votare la aceeași ora, la ora 12:00, pe 17 martie, principala zi a votului la alegerile prezidențiale din Federația…

Ucraina construiește „24 de ore din 24” linii de fortificații in fața rușilor

20:30, 04.03.2024 - Construirea de fortificatii in fata trupelor ruse de-a lungul liniei frontului se face „24 de ore din 24”, a asigurat luni premierul ucrainean Denis Smihal, in urma criticilor referitoare la eficacitatea liniilor defensive ale armatei ucrainene, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Maia Sandu: „Noi nu avem nimic impotriva rusilor, ci impotriva tancurilor rusesti”

11:45, 01.03.2024 - Republica Moldova nu „se rupe” de Rusia, ci de „Rusia agresiva”, iar Chisinaul isi doreste sa vada o Rusie „pasnica si democratica” in viitorul apropiat, cu care sa construiasca „relatii bune”, a declarat joi seara, intr-o emisiune TV, presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

Washingtonul ironizeaza limuzina pe care Putin i-a facut-o cadou lui Kim Jong Un. „Nu știam ca exista o mașina de lux ruseasca”

11:00, 22.02.2024 - Un purtator de cuvant al Departamentului de Stat al SUA a ironizat miercuri masina de fabricatie ruseasca oferita de Vladimir Putin lui Kim Jong Un, sugerand ca trebuie sa fie de proasta calitate, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Trump sperie Occidentul cu Rusia

11:55, 21.02.2024 - Fostul președinte american Donald Trump a numit Rusia o "mașina de razboi". Acesta a facut aceasta afirmație in cadrul unei emisiuni a postului de televiziune Fox News. "Ei l-au invins pe Hitler. L-au invins pe Napoleon. Ei sint o mașina de razboi", a spus Trump. El a adaugat ca aliații SUA din Europa…

Adrian Nastase, ipoteza neașteptata: de ce NU este Diana Șoșoaca omul rușilor in Romania

22:35, 28.01.2024 - Fostul premier Adrian Nastase susține ca i se pare improbabil ca Diana Șoșoaca sa fie omul rușilor in Romania. El a spus ca „rușii sunt mult mai inteligenți de atat”, iar daca ne uitam cum funcționau serviciile secrete rusești, atunci se poate trage concluzia ca au oameni mult mai pregatiți pentru o…

Ucraina va incepe construirea a 4 reactoare nucleare noi in acest an

06:50, 27.01.2024 - Ucraina se așteapta sa inceapa lucrarile de construcție a patru noi reactoare nucleare in aceasta vara sau toamna, a declarat ministrul Energiei German Galușcenko pentru Reuters joi (25 ianuarie), in timp ce țara incearca sa compenseze capacitatea energetica pierduta din cauza razboiului cu Rusia, scrie…


Ce parere ai despre aceasta stire?