Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO: Un tânăr și-a distrus mașina primită cadou de ziua lui. Printre victime, doi copii

Publicat:

In urma cu puțin timp a avut loc un grav accident de circulație pe DN17, pe raza localitații Șintereag. Doua autoturisme s-au ciocnit, iar o persoana a ramas incarcerata. Printre victime se numara și doi copii.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei copii din Bacau au furat o masina. Au fost prinsi la Nadlac

07:36, 11.04.2024 - Trei copii de 15 ani din Bacau, intre care unul cautat de autoritati, au fost urmariti in trafic de politistii din orasul Nadlac. Ei se aflau intr-o masina care a fost furata tot din Bacau pe 7 aprilie. Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arad , minorii au fost observati in trafic in…

Accident grav cu șase victime, din care trei sunt copii, in Brasov. O mașina s-a izbit de un TIR

10:05, 25.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc pe o șosea din judetul Brasov. Sase persoane, din care trei sunt copii, au ajuns in stare grava la spital. Autoturismul in care se aflau a intrat in plin intr-un TIR staționat pe marginea drumului. 

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data mașina blindata primita cadou de la Putin: „E de incredere!”

16:25, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data, vineri, o mașina blindata pe care a primit-o recent de la liderul rus Vladimir Putin, a declarat sora lui Kim prin intermediul mass-mediei coreene de stat, potrivit NK News.

Accident cu patru victime la Vaslui. Doi copii au fost raniți, șoferul a ramas blocat in mașina

17:01, 15.03.2024 - Accidentul rutier s-a produs pentru ca șoferul a adormit la volan, iar mașina a cazut intr-un șanț de pe marginea drumului. Cei doi copii raniți acuzau dureri in zona coloanei vertebrale și la membrele superioare.

A distrus un Maserati in 24h (video)

09:35, 13.03.2024 - Dintr-o extrema in alta. Un tanar invidiat de mulți pentru ca abia ce devenise proprietarul unui Maserati Levante a devenit viral pe net dupa ce, la mai puțin de 24 de ore de cand și-a preluat mașina, a facut accident. Cu aceeași mașina. „Poate cel mai tanar proprietar de Levante“ s-a transformat in…

Accident grav in Polonia. O mașina a intrat in mulțime, ranind 17 persoane, inclusiv trei copii. Doua dintre victime sunt in stare critica

18:06, 01.03.2024 - Un accident grav a avut loc in orașul polonez Szczecin, unde o mașina a intrat in mulțime, ranind 17 persoane, inclusiv trei copii. Doua dintre victime sunt in stare critica, conform informațiilor furnizate de Poland-24.com.

Accident intre un microbuz și o mașina pe DN1. Printre victime sunt 4 copii / Intervenția este in desfașurare

10:05, 21.01.2024 - Un microbuz și un autoturism au fost implicate duminica intr-un accident pe DN 1, in zona localitații Braișoru, județul Cluj. Doua persoane au ramas incarcerate, iar patru copii sunt evaluați medical la fața locului.Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 1, in zona localitații…


Ce parere ai despre aceasta stire?