Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) Un șofer din Chișinău și-a parcat mașina exact pe trecerea de pietoni

Publicat:

Tupeul șoferilor din Chișinau este de neintrecut. Un vizitator al portalului nostru a expediat la adresa redacției o poza in care se vede cum un șofer, deținatorul unui bolid de lux, și-a parcat bijuteria exact pe trecerea de pietoni, pe strada Petru Rareș din Chișinau.  Potrivit martorului, acesta obișnuiește des sa-și lase acolo mașina, informeaza UNIMEDIA. Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun, expediaza imaginile pe adresa [email protected] sau prin intermediul optiunii MARTOR OCULAR, iar noi le vom face publice.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(update) Femeii i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni

11:35, 29.03.2024 - update Potrivit poliției, femeia nu a fost lovita de o mașina. Acesteia i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni. O femeie a fost lovita de o mașina, la Ciocana. Totul s-a intamplat astazi, 19 martie, in jurul orei 10:57.

VIDEO. Minora de 15 ani, spulberata de o mașina de poliție pe trecerea de pietoni.  Autospeciala era in misiune

15:46, 05.03.2024 - O minora de 15 ani din Constanța a fost la un pas de tragedie, marți dupa-amiaza, dupa ce a fost fost spulberata pe trecerea de pietoni de o mașina de poliție aflata in misiune. Din primele informații, accidentul din județul de la malul marii a avut loc in jurul orei 13.30, pe Șoseaua Mangaliei. Fata…

Femeie lovita de o mașina pe trecerea de pietoni! Acum este consultata de echipajul SMURD!

18:25, 17.02.2024 - In aceasta dupa-amiaza, o femeie a fost lovita  de o mașina, in zona magazinului Arabesque de la ieșirea din Cluj-Napoca spre Florești, in timp ce era pe trecerea de pietoni. Din primele informații, se pare ca este vorba despre o femeie de 54 de ani care traversa strada regulamentar, pe trecerea de…

Accident grav in Iași. Un barbat a fost lovit din plin de o mașina, in timp ce se afla pe trecerea de pietoni / VIDEO

12:40, 09.02.2024 - Un accident grav s-a produs, in urma cu cateva ore, pe o strada din Iași. Un barbat de 87 de ani a fost lovit din plin de o mașina, in timp ce se afla pe trecerea de pietoni. La fața locului a ajuns un echipaj medical, care l-a transportat de urgența la spital.

Accident mortal in Dolj. Un barbat a fost calcat de mașina pe trecerea de pietoni

08:25, 07.02.2024 - Accident cumplit in Dolj. Un barbat a fost calcat mortal de mașina, in timp ce se afla pe trecerea de pietoni. Acesta a fost gasit fara suflare intins pe asfalt, iar viața lui nu a mai putut fi salvata. Barbatul a fost declarat mort.

Copii loviți de o mașina pe trecerea de pietoni

10:40, 23.01.2024 - Mai mulți copii care se indreptau spre școala a fost loviți de o mașina, pe DN2C, in localitatea Smeeni din judetul Buzau. Copiii erau pe trecerea de pietoni. Patru dintre ei, cu varste intre 10 si 13 ani, au fost transportati la spital, conform IPJ Buzau. Din primele date de la fata locului a reiesit…

O șoferița a sunat la 112: „Un polițist vrea sa imi ia permisul“. Ea oprise mașina pe trecerea de pietoni, blocand o banda de mers

13:25, 18.01.2024 - Un caz inedit a avut loc, miercuri, 17 ianuarie 2024, pe o strada din Arad. O femeie care conducea un autoturism de lux, de culoare alba, a sunat la 112 pentru a reclama ca un polițist a amenințat-o ca ii va reține permisul de conducere.

Accident mortal in Cluj. O femeie s-a stins din viața, dupa ce a fost lovita de o mașina, pe trecerea de pietoni

13:50, 31.12.2023 - Tragedie uriașa in Cluj. O femeie a murit in ultima zi din an, dupa ce a fost lovita de o mașina pe trecerea de pietoni. La fața locului s-a deplasat un echipaj de medici, insa nu au mai putut sa ii salveze viața. Medicii au fost nevoiți sa constate decesul.


Ce parere ai despre aceasta stire?