Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Trei camioane cu ajutoare pentru copiii şi familiile sărmane din satele izolate din Insula Mare a Brăilei

Publicat:

Ajutoarele au fost  distribuite de voluntarii Paraclisului Catedralei Nationale, cu sprijinul de Jos. La sarmanii satelor din Insula au ajuns cateva tone de alimente, haine, rechizite, jucarii si alte obiecte necesare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Localnicii din Galați au observat mai multe lumini pe cer, noaptea trecuta. Martorii cred ca ar fi vorba de drone

18:30, 02.04.2024 -  Autoritațile nu au confirmat inca situația sau emis vreo alerta Ro-Alert. Reamintim ca, cu patru zile in urma, au fost gasite resturi ale unei drone prabușite la aproximativ 10 kilometri de Braila.Drona, distrusa la impactul cu solul, a facut un crater imens, in apropierea unei ferme din Insula Mare…

Marcel Ciolacu, prima reacție dupa ce o drona a cazut in apropiere de Braila: "Nu avem victime"

13:20, 29.03.2024 -  „Momentan nu avem victime si nu sunt astfel de probleme. Speram sa fie, repet, cat mai mici, sau sa evitam cat mai mult aceste evenimente”, a declarat Marcel Ciolacu, dupa ce a participat, vineri, la inaugurarea noului terminal de plecari externe al Aeroportului International „Traian Vuia” din Timisoara..Chestionat…

Logica lui Ciolacu, dupa prabușirea dronei langa Braila: 'Nu a explodat, deci nu putea sa produca daune daca ar fi cazut in alta zona' (video)

13:11, 29.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a apreciat, vineri, intr-o conferința de presa la Timișoara, ca resturile de drona care au cazut joi seara pe un teren agricol din Insula Mare a Brailei nu ar fi produs daune „chiar daca ar fi cazut in alta zona” pentru ca nu a existat explozie la ciocnirea cu solul. „Momentan…

Primele imagini cu craterul format de presupusa drona militara prabușita pe Insula Mare a Brailei

10:11, 29.03.2024 - Au fost publicate primele imagini cu craterul format de prabușirea presupusei drone cautate de autoritați. Armata, SRI, Poliția, Jandarmeria și ISU au izolat zona unde a cazut obiectul intr-o ampla operațiune in Insula Mare a Brailei, transmite publicația locala debraila.ro.

Panica in Romania. O drona militara s-a prabușit la doar cativa kilometri de Insula Mare a Brailei

10:05, 29.03.2024 - Momente de panica in Romania, dupa ce o drona militara s-a prabușit la doar cațiva kilometri departare de Braila. Potrivit primelor informații, drona ar fi cazut in camp, foarte aproape de casele oamenilor. Drona militara prabușita pe teritoriul Romaniei Alerta cu privire la informația ca o drona militara…

Viața romanilor de langa autostrada cu tuneluri. Satele au ramas izolate intre doua județe VIDEO

19:56, 12.02.2024 - Autostrada cu tuneluri, un tronson de circa zece kilometri de autostrada care va lega județele Hunedoara și Timiș, va traversa cateva așezari izolate de la granița celor doua județe, aproape depopulate. Oamenii cred ca nu ii va ajuta prea mult apropierea de autostrada.

Sprijin de 600 de lei/luna pentru copiii cu dizabilitați din Cluj-Napoca: „Terapia poate ajunge la 4.800 de lei pe luna, de doua ori salariul minim!”

14:30, 06.02.2024 - Familiile din care fac parte și copii cu dizabilitați vor primi sprijin financiar lunar de la Primaria Cluj-Napoca, in valoare de 600 de lei. Deseori, terapia poate ajunge la costuri exorbitante și greu de suportat de parinți.


Ce parere ai despre aceasta stire?