Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Sinucidere șocantă în Arad! Un bărbat s-a înjunghiat în cimitir, lângă mormântul părinților, după o ceartă cu nevasta

Publicat:

O femeie din Arad a fost șocata atunci cand a venit in cimitir, pentru a le aprinde o lumanare celor plecați dintre noi. Aceasta a inghețat la vederea unui cadavru ce zacea intr-o balta de sange, printre morminte.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a sunat la 112 sa spuna ca s-a lovit la cap, in padure. Zeci de oameni l-au cautat, dar au aflat apoi ca inventase totul

13:05, 11.04.2024 - Forte importante au fost mobilizate in judetul Arad, miercuri seara, pentru gasirea unui biciclist care ar fi suferit un accident, insa dupa ore de cautari s-a constatat ca apelul la 112 a fost fals, iar apelantul a fost identificat si amendat cu 4.000 de lei.

Premier League: Tottenham - Nottingham NU va fi amanat. Un barbat a murit injunghiat langa stadion

18:05, 07.04.2024 - Meciul de duminica, din Premier League, intre Tottenham Hotspur și oaspeții de la Nottingham Forest va avea loc, dupa ce un barbat a fost injunghiat mortal in apropierea stadionului, a anunțat clubul din nordul Londrei.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Un barbat din Republica Moldova a injunghiat un preot in curtea unei manastiri, iar apoi s-a spanzurat in padure

13:40, 10.03.2024 - Un preot din Republica Moldova a fost injunghiat, duminica, de un barbat, in curtea unei manastiri. Atacatorul s-a sinucis ulterior intr-o padure din apropiere, transmite deschide.md. Potrivit autoritaților, starețul manastirii „Acoperamantul Maicii Domnului” din localitatea Cosauți, din Republica Moldova,…

Cum a fost salvat un barbat care a vrut sa se sinucida in padurea de langa comuna Grosi

15:35, 28.02.2024 - Un apel alarmant a fost recepționat azi-noapte, la ora 22.55, prin S.N.U.A.U. 112. Operatorii 112 ai Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș au mobilizat de indata un echipaj de poliție din cadrul Secției 1 Groși. Din informațiile furnizate polițiștilor, persoana in cauza, un barbat in varsta…

Bomba din curte. 24 de tone de azotat de amoniu, depozitate ilegal de un barbat din Arad

13:50, 22.02.2024 - Un barbat din Arad este cercetat penal pentru ca ar fi depozitat 24 de tone de azotat de amoniu, fara sa respecte normele legale. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru poluare cu substanțe periculoase.

Barbat urmarit internațional pentru furt, prins drogat la volan și cu permisul suspendat, langa Timișoara

16:40, 29.01.2024 - Mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pus in aplicare de polițiști, la Ghiroda. Oamenii legii au prins la volan un cetațean de 32 de ani urmarit internațional pentru furt. Mai mult, barbatul era drogat și avea permisul suspendat.


Ce parere ai despre aceasta stire?