Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Salon de coafură pentru câini şi pisici răsfăţaţi, la Iulius Mall

Publicat:

Salonul de coafura canina si felina a fost inaugurat recent, in din Timisoara. de la tuns, Animalele de companie au parte de spalat, descalcit, periat si parfumat, pana la rutine de ingrijire, precum taiatul unghiutelor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanarul din Timișoara, care a murit in salonul de tatuaje, a baut șapte energizante inainte de tragedie. Baiatul s-a stins sub privirea terifiata a prietenului: ”Si-a dat pur si simplu ochii peste cap”

14:50, 13.04.2024 - In urma cu o zi, un tanar de 23 de ani a murit subit intr-un salon de tatuaje. O posibila cauza decesului a fost stabilita, in urma cu puțin timp. Baiatul a baut șapte energizante inainte de tragedie. Totul s-a intamplat sub privirile prietenului sau tatuator.

Un tanar a murit intr-un salon de tatuaje dintr-un mall din Timișoara

23:00, 12.04.2024 - Incident tragic, petrecut vineri, la Timișoara. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa dupa ce unui tanar i s-a facut rau intr-un salon de tatuaje și a murit.Tanarul a decedat la un festival de tatuaje organizat la Iulius Mall.

Cuplu de francezi condamnat pentru deținerea a 159 de pisici și 7 caini in apartament

16:35, 04.04.2024 - Un cuplu de francezi din Nice a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru deținerea a 159 de pisici și 7 caini in apartamentul lor de 80 mp. Animalele au fost descoperite anul trecut traind in condiții mizere, suferind de malnutriție, deshidratare, și avand paraziți, conform BBC. 

Femeie din Dambovița, amendata drastic pentru ca ținea in condiții improprii zeci de caini și pisici

08:20, 04.04.2024 - O femeie din comuna Vacarești a fost amendata drastic de polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor, dupa ce acestia au descoperit in cadrul gospodariei sale  34 de animale (17 caini și 17 pisici) tinute in conditii improprii. Dambovițeanca a fost sancționata de oamenii legii cu o amenda in…

Pompierii cauta o persoana care ar fi cazut in raul Bega. Pe mal s-au gasit o geanta si doi caini care latrau spre apa

22:41, 21.03.2024 - Pompierii intervin, joi seara, pentru cautarea unei persoane care ar fi cazut in raul Bega din Timisoara, dupa ce un trecator a sunat la numarul de urgenta 112. La fata locului a fost gasita o geanta cu roti, pentru cumparaturi si doi caini care latrau spre apa.

Caini si pisici, tinute intr-un apartament din Vulcan, fara hrana si apa suficiente - Deranjati de miros, vecinii au sunat la 112

12:31, 14.03.2024 - Politistii din Vulcan, judetul Hunediara, au fost sesizati ca un barbat de 71 de ani din Vulcan tine caini si pisici in apartament, fara apa si hrana suficiente. Vecinii au sunat la 112, deranjati de miros. Cinci caini si trei pisici au fost preluate din casa, iar Politia a sesizat Directia de Sanatate…

Caini și pisici ținute intr-un apartament, in condiții de neimaginat. Un caine a sarit pe fereastra, de la etajul 8

12:00, 14.03.2024 - Animalele erau ținute intr-un apartament din Vulcan, in condiții greu de imaginat, fara hrana și apa. Din sesizarea primita de la vecinii, se arata ca, un un caine a sarit pe fereastra apartamentului situat la etajul 8. „La data de 12 martie 2024, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția…

In Chile, caini și pisici ratacesc printre ruine. Oamenii iși cauta animalele de companie, dupa incendiile devastatoare 

10:41, 06.02.2024 - Printre munții de moloz și mașini arse, dupa incendiile care au ucis peste 120 de oameni in Chile, ratacesc caini și pisici, pe strazile acoperite de cenusa. Oamenii iși cauta cu disperare animalele de companie, iar veterinarii fac tot ce pot ca sa le salveze, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?