Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / S-au uitat la ea şi nu le-a venit să creadă! Alina Puşcaş, într-o rochie transparentă şi mulată pe burta de gravidă

Publicat:

este o gravida tare nonconformista si mândra de statutul ei de viitoare mamica! Prezentatoarea "Te cunosc de undeva" a facut senzatie la petrecerea de lansare a grilei Antena 1, unde si-a facut aparitia într-o rochie mulata si transparenta.

este o gravida tare mândra si fericita cu starea ei de viitoare mamica! Vedeta îsi etaleaza cum stie mai bine burta de gravida de care e tare mândra.

Prezentatoarea "Te cunosc de undeva" si-a facut aparitia, joi seara, la petrecerea de lansare a grilei Antena 1 într-o…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mirela Vaida spune adevarul din spatele poveștii Vulpița și Viorel. Ce a marturisit prezentatoarea TV

21:46, 02.03.2024 - Mirela Vaida, gazda emisiunii „Acces Direct”, a vorbit despre fenomenul Vulpița și Viorel. Cei doi au captivat luni bune telespectatorii postului Antena 1. Dupa ani de la incheierea subiectului, prezentatoarea TV a scos la iveala detalii neștiute de nimeni pana acum. Invitata la podcastul „Gand la…

Cum a schimbat-o viața de mamica pe Alina Pușcaș! Care sunt obiceiurle la care a renunțat prezentatoarea TV / VIDEO

23:30, 18.02.2024 - Alina Pușcaș marturisește cum i-a schimbat viața de mamica, obiceiurile. Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva apeleaza la mici trucuri, atunci cand este pe graba și nu are timp sa se pregateasca.

Alina Pușcaș, declarații despre rolul de mama! Cum reușește prezentatoarea sa ii protejeze pe cei mici / VIDEO

23:40, 08.02.2024 - Cum se imparte Alina Pușcaș intre rolul de mama, soție, antreprenor, și job-ul de prezentator. Vedeta vorbește despre cum reușește sa ii protejeze pe cei mici. Aflam secretul acesteia. Cum iși impart, prezentatoare și soțul ei, atribuțiile de parinți.

Adriana Bahmuțeanu l-a refuzat pe Ștefan Banica jr. De ce nu au avut o relație, deși el i-a facut avansuri: „Ma tot suna, ma cauta”

12:05, 08.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu i-a refuzat avansurile lui Ștefan Banica jr. acum ani de zile. Totul s-a intamplat cand cei doi erau divorțați, el tocmai se desparțise de Mihaela Radulescu, care deja incepuse o relație cu Elan Schwartzenberg. O idila mai puțin cunoscuta in showbiz e cea dintre Adriana Bahmuțeanu…

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au refuzat sa participe la Power Couple. „A fost efectiv imposibil sa facem alegerea asta”

12:35, 06.02.2024 - Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu formeaza un cuplu de zece ani și au impreuna trei copii, pe Alexandru, Melissa și Iris. Prezentatoarea de la te cunosc de undeva! și soțul ei au primit propunerea de a participa la Power Couple, show care a inceput la Antena 1, insa au refuzat din doua motive.Alina Pușcaș…

Cum a reacționat Alina Pușcaș dupa ce s-a scris ca ar fi gravida. Ce a spus prezentatoarea tv de la Te cunosc de undeva!

18:50, 04.02.2024 - Alina Pușcaș a oferit prima reacție in urma zvonurilor conform carora ar fi insarcinata cu al patrulea copil. Controversa a luat amploare dupa ce vedeta a distribuit o imagine pe platforma de socializare.

Alina Pușcaș, imaginea care i-a pus pe ganduri pe fani. De ce cred aceștia ca este gravida: „Ne transmiți ceva...?”

15:20, 01.02.2024 - Alina Pușcaș, cunoscuta și iubita pentru prestațiile sale pline de energie in emisiunea Te cunosc de undeva de la Antena 1, a starnit recent un val de speculații in randul fanilor sai de pe Instagram, dupa ce a postat o fotografie misterioasa in care iși ține mana pe burta.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre viața ei. Ce a spus asistenta TV in emisiune: „In ultimul timp...”

08:35, 19.01.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume tari in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus o gluma despre viața ei. Vedeta a reușit sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei de breasla.


Ce parere ai despre aceasta stire?