Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Primele imagini de la căsătoria civilă a Crinei Abrudan şi a lui Gabi Popescu! Imagini rare cu soţia lui Cosmin Olăroiu

Publicat:

a trait ieri cea mai asteptata zi din viata unei femei, ziua in care spune "da" unui viitor alaturi de barbatul pe care il iubeste. Fosta prezentatoare TV a facut publice primele imagini de la starea civila.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Adi Minune construiește un hotel. A postat primele imagini / VIDEO

20:15, 07.04.2024 - Soția lui Adi Minune nu sta pe ganduri atunci cand iși dorește ceva! Karmen Minune a anunțat pe rețelele de socializare ca mama ei construiește un hotel. Ba chiar mai mult, artista a postat și primele imagini. Iata cum arata localul.

Horatiu Moldovan si-a asumat relația cu Aza Gabriela, fosta iubita a lui Dragos Nedelcu. Primele imagini cu cei doi indragostiți sarutandu-se / VIDEO

15:31, 29.03.2024 - Daca inițial parea ca Horațiu Moldovan iși dorea sa iși țina viața personala departe de ochii curioșilor, cu puțin timp in urma, portatul titular al naționalei a facut publica relația cu Aza Gabriela, fosta iubita a lui Dragos Nedelcu. Cei doi indragostiți s-au filmat sarutandu-se.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Primele imagini cu Adriana Irimescu și noul ei iubit! Cat de romantici sunt fosta partenera a lui Alexandru Papadopol și barbatul misterios! / PAPARAZZI

23:20, 03.03.2024 - Dupa desparțirea de Alexandru Papadopol, Adriana Irimescu iubește din nou! Paparazzii Spynews.ro au surprins primele imagini cu actrița și noul ei iubit, in ipostaze romantice! Deși nu a mai fost vazuta de mult timp in astfel de momente, Adriana Irimescu nu se pare ca nu il ascunde pe barbatul misterios!…

Reporterul Xtra Night Show, Elisa Roman, a spus „Da”. Primele imagini de la cununia civila / FOTO

14:35, 01.03.2024 - Zi speciala pentru Elisa Roman. Reporterul de la Xtra Night Show și iubitul ei și-au dus relația la urmatorul nivel. Cei doi s-au casatorit civil astazi. Primele imagini din ziua in care au spus cel mai hotarat „Da”.

Primele imagini de la inmormantarea lui Gabi Stangau! Soția violonistului, Diana, nu s-a putut dezlipi de sicriu / FOTO

15:45, 21.02.2024 - Momente cumplite pentru familia lui Gabi Stangau. Celebrul violonist a fost astazi inmormantat. In mediul online, au aparut o mulțime de imagini de la ceremonie. Soția lui, Diana Berințan, nu s-a putut dezlipi de sicriu, iar lautarii au venit și au cantat melodii triste, in memoria lui Gabi Stangau.

Cum arata fosta ”bebelușa” Cristina Ștefan in copilarie. Imagini induioșatoare cu soția actorului Denis Ștefan de cand era mica

18:05, 13.02.2024 - Fosta ”bebelușa” Cristina a publicat cateva fotografii rare cu ea cand era mica. Iata cum arata soția lui Denis Ștefan in copilarie, dar și cat de bine seamana Delia, fiica lor cea mare, cu mama ei!

Mireasa, sezon 5. Alina, primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Cu cine seamana micuțul

20:35, 29.01.2024 - Alina, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a distribuit in mediul online un filmuleț adorabil in care apare fiul sau. Soția lui Valentin nu a mai ținut cont de nimic și le-a aratat susținatorilor chipul baiețelului ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?