Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Oana Roman și-a pozat dormitorul! Toată lumea a văzut un detaliu surprinzător pe perete

Publicat:

a avut parte de o zi de duminica relaxanta și a profitat de acest timp liber pentru a mai sta puțin in pat. Vedeta și-a pozat dormitorul, iar oamenii au putut vedea un detaliu surprinzator.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Roman implinește 48 de ani! Este prima aniversare a vedetei in lipsa mamei sale: ”Aștept un an...”

11:35, 13.04.2024 - Zi de sarbatoare in showbiz-ul romanesc! Oana Roman implinește, astazi, 48 de ani! Vedeta este inconjurata de cele mai dragi persoane din viața ei. Chiar daca este prima aniversare in lipsa mamei sale, Mioara Roman, ii simte prezența spirituala din Cer. Iata cum sarbatorește Oana Roman astazi.

Star Matinal. Oana Roman, interviu emoționant despre regretata ei mama. Vedeta știe ca ii da putere de sus: „Un lucru cert...” / VIDEO

09:00, 22.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Oana Roman a oferit un interviu emoționant despre regretata ei mama. Vedeta știe ca ii da putere de sus, iar din acest motiv ii este mai ușor sa mearga mai departe. Iata ce declarații a facut cu privire la acest subiect!

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

De ce s-au desparțit Oana Roman și Cornel Pasat. Care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi: „Relația noastra s-a stricat din cauza…”

18:35, 08.03.2024 - De curand, in cadrul unui interviu de tip podcast, Oana Roman a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cornel Pasat. Iata care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi! Vedeta a facut declarațiile momentului.

Știrile Antena Stars. Oana Roman a visat-o aseara pe mama ei! Vedeta o vede astazi pentru ultima oara pe Mioara Roman / VIDEO

14:20, 26.02.2024 - Oana Roman trece prin clipe de coșmar! Vedeta o vede astazi pentru ultima oara pe femeia care i-a dat viața! Mioara Roman va fi inmomrantata astazi la cimitirul Reinvierea din Capitala. Gabriela Lucuțar, declarații dureroase, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Carțu ii ia apararea varului lui Mitrița, care s-a pozat cu Olaru: „A-nnebunit lumea, cum sa-l dea afara pe copil?”

21:20, 29.01.2024 - Sorin Carțu, legenda Universitații Craiova, i-a luat apararea lui Mario Mitrița (17 ani), varul lui Alex Mitrița și junior la echipa olteana, care s-a pozat cu Darius Olaru. Pe tere, dupa Craiova - FCSB 0-3, Mario a facut o poza cu Darius Olaru. Iar ultrașii echipei oltene au reacționat și au cerut…


Ce parere ai despre aceasta stire?